середа, 29 травня 2024 09:10

Ці два знаки відчують себе улюбленцями долі - астрологиня відкрила усі секрети

Ці два знаки відчують себе улюбленцями долі - астрологиня відкрила усі секрети
Раптом усе почне вдаватися. Ваш секрет - у вмінні довіряти іншим людям та налагоджувати співпрацю. Фото: pixabay.com

29 травня відмовтеся від походу по крамницях. Витратите занадто багато грошей. Результат не виправдає ваших сподівань.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цієї середи знадобиться уміння переконувати людей, - говорить астрологиня. - Не сперечайтеся з опонентами. Суперечка швидко перетвориться на сварку. Говоріть мало, але переконливо. Час подумати про рекламу свого бізнесу. Запускайте нові акції. Проте цей день не підійде для старту принципово нових проєктів чи нового бізнесу. Уважно прораховуйте свої витрати. Зростає тенденція до матеріальних втрат. Ставтеся критично до нової інформації. Буде забагато брехні. Це стосується і медіа-ресурсів, і розмов на вулиці. Більше часу приділіть заняттям спортом або фізкультурою. Організм потребуватиме руху. Таланитиме мандрівникам і поціновувачам автомобільного туризму. Тельці і Водолії відчують себе улюбленцями долі. Раптом усе почне вдаватися. Ваш секрет - у вмінні довіряти іншим людям та налагоджувати співпрацю, яка принесе неймовірні плоди".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Прислухайтеся до підказок долі. Будьте уважними до всього, що відбувається навколо. Доведеться відновити стосунки з людьми, які раніше на деякий час зникли з вашого життя. Ви навряд чи будете задоволені від цього.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Завітайте в гості до друзів. Зробіть щось приємне близьким людям. Це підніме настрій вам обом. Відчуєте себе потрібними та корисними. Скористайтеся шансом досягти кар'єрних висот.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Кохані наполягатимуть на близькості. Не відмовляйте в інтимі. Вам обом це допоможе відновити сили і відчути себе бажаними та коханими. Колеги та друзі хвалитимуться перемогами, тому й ви жадатимете змін. Не женіться за надприбутками. Це будуть оманливі спокуси.

Рак (22 червня - 22 липня)

Родичі намагатимуться підшукати вам пару. Ввічливо відмовтеся. Не чекайте особливої нагоди, щоб заявити світу про себе. Відкриєте у собі нові таланти, впевненіше рухатиметеся до поставленої цілі.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Зміни в особистому житті піднімуть настрій і додадуть працездатності. Ви будете узаконювати стосунки, переїжджати жити до коханих і починати нову сторінку сімейного життя.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Стежте, під чим ставите підпис. Марно шукати нове місце працевлаштування. Траплятимуться нечесні роботодавці, які не дотримаються обіцянок. Початок навчання відкладіть на вихідні. Тоді краще записуватися на курси чи наймати репетитора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Улюбленці весни: справи цих чотирьох знаків раптом підуть угору

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Більшість важливих справ плануйте на першу половину дня. Особливо якщо йдеться про візит до перукаря, поїздку чи подачу документів. Увечері приділіть більше часу домашнім справам.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Фінансові справи підуть угору. Легко буде знайти роботу та побудувати кар'єру. Не варто змінювати місце проживання. Переїзд заплануйте на червень. Повернуть борги. Зумійте вигідно скористатися отриманими грошима.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Усе встигатиме той, хто нікуди не поспішатиме. Робіть те, що запланувлаи. Не намагайтеся перевершити чиїсь сподівання. Куплена побутова техніка або предмети домашнього вжитку порадують вас.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Фінансовий успіх матимуть уперті і цілеспрямовані. Намагайтеся дослухатися до своєї інтуїції. Вона не підведе. Нічого не робіть через силу. Усе потрібне даватиметься легко. Непотрібне просто не виходитиме.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Коли відчуваєте неспокій і розгубленість, зателефонуйте другу або запишіться до психолога. Зняти стрес допоможе відверта бесіда. Згадайте, чого найбільше хотіли, коли закінчували школу. Зараз саме час втілювати ці плани у життя.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Вдалий час, аби записуватися у тренажерний зал чи починати заняття з плавання. Це допоможе зробити вашу фігуру привабливою. Відвідайте місця, де народилися і виросли. Спогади про дитинство допоможуть відновитися і відкрити у собі приховані таланти.

Червень - це місяць великих можливостей. Робіть усе, що задумали, але не розповідайте іншим, як вам це вдається. Астрологиня назвала чотири знаки, до яких липнутимуть гроші.

Зараз ви читаєте новину «Ці два знаки відчують себе улюбленцями долі - астрологиня відкрила усі секрети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі