вівторок, 22 листопада 2016 16:28

Створили мотоцикл, з якого неможливо впасти

Створили мотоцикл, з якого неможливо впасти

Компанія Thrustcycle представила прототип мотоцикла, який не здатний падати, - GyroCycle.

GyroCycle - це електричний мотоцикл, який не падає. Він завжди залишається у вертикальному положенні завдяки внутрішнім маховим колесам, які створюють гіроскопічний ефект.

Мотоцикл - зручний транспорт для міських умов, проте не кожен може зберігати баланс під час руху транспорту. Саме GyroCycle допомагає не думати про баланс під час їзди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: BMW представить оновлений мотоцикл R1200GS

Компанія Thrustcycle вже відзначилася розробкою прототипів байків із закритим салоном, де після зупинки не потрібно спиратися на ноги. Така ж схема була використана і при створенні GyroCycle, який, на думку розробників, знайде на ринку свого покупця.

Електричний мотоцикл оснащений літієвою батареєю на 8,5 тис Вт, яка дозволяє проїхати без підзарядки до 129 км і тримати максимальну швидкість 121 км/год.

Компанія Thrustcycle продаватиме такі мотоцикли з наступного року.

На мотошоу Інтермот-2016 у Кельні представили історичний мотоцикл Suzuki DR-Z. Його привезла фабрика Хамамацу. Цей мотоцикл - попередник мотоциклів DR-Z750, DR-Z800 тощо. Сучасним еквівалентом є модель Suzuki DR-Z400, яку використовують для мотогонок.

Зараз ви читаєте новину «Створили мотоцикл, з якого неможливо впасти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі