пʼятниця, 15 березня 2024 14:55

Конкуренти випередили Apple, випустивши AirPods із вбудованим екраном
3

Китайці випередили Apple і випустили AirPods із вбудованим екраном
Фото: macrumors.com
Китайці випередили Apple і випустили AirPods із вбудованим екраном
Китайці випередили Apple і випустили AirPods із вбудованим екраном

Apple з 2021 року неофіційно працює над AirPods із вбудованим у кейс сенсорним дисплеєм.

Китайські техніки тим часом випередили Apple, уже налагодивши випуск таких навушників, пише MacRumors.

"Завірусилося фото з точною копією AirPods Pro за одним лише винятком: на передньому боці кейса розміщено прямокутний дисплей, який активується під час відкриття кришки. Інтерфейс "новинки" перекладено китайською мовою. Користувачі жартома прозвали цю підробку AirPods Pro 3. Не виключено, що через декілька років Apple випустить щось подібне, тим паче на ринку вже є навушники з вбудованим екраном", - сказано в повідомленні.

Екран повністю функціональний і дає змогу керувати гучністю, шумозаглушенням та іншими функціями навушникі без необхідності діставати телефон.

Хоча компанія не робила офіційних заяв, новинка очевидно була зібрана на основі наявного патенту Apple від 2021 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Apple згортає масштабний проєкт, над яким таємно працювала 10 років

У Китаї фейкові AirPods з вбудованим екраном при оптовій закупівлі коштують 188 юанів (близько 1 тис. грн). Оригінальні AirPods Pro тим часом продаються за 8-9 тис. грн.

У 2024 році Apple планує випустити три моделі AirPods. Серед них AirPods Max з USB-C і дві моделі AirPods 4 із активним шумозаглушенням і без.

Щодо нових AirPods Pro, вони вийдуть наступного року.

Найпопулярнішим телефоном у 2023 році став iPhone, а саме модель - iPhone 14. Вперше Apple посіли одразу сім позицій у списку з 10 найпопулярніших телефонів за минулий рік, з'ясувала міжнародна дослідницька компанія Counterpoint Technology Market Research. Apple і Samsung стали єдиними брендами в цьому списку.

Компанія Xiaomi офіційно представила свіжий флагман 14 Ultra. Пристрій вийшов дійсно топовий і потужний: найкрутіший процесор для Android-смартфонів, передова камера та вперше підтримка супутникового зв'язку.

Як і попередник, він позиціюється як найкращий камерофон на ринку. У нього відразу чотири модулі з "найпросунутішою" оптикою від Leica, і всі по 50-мегапікселів. Водночас це перший смартфон виробника з двома телеоб'єктивами.

Зараз ви читаєте новину «Конкуренти випередили Apple, випустивши AirPods із вбудованим екраном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі