неділя, 21 квітня 2024 18:18

Розкрили вартість "бюджетного" смартфона Google Pixel 8a
3

Розкрили вартість "бюджетного" смартфона Google Pixel 8a
Фото: OnLeaks
Розкрили вартість "бюджетного" смартфона Google Pixel 8a
Розкрили вартість "бюджетного" смартфона Google Pixel 8a

На майбутній презентації I/O 2024 на початку травня Google має анонсувати нове покоління своєї "народної" лінійки.

Про Pixel 8а вже майже все відомо: від ключових характеристик до дизайну. Апдейт вийде хорошим, але є одна погана новина, пише "УНІАН".

Pixel 8a коштуватиме дорожче за попередника - інформація була виявлена на сайті канадського ритейлера. Якщо Pixel 7a вийшов за 599 канадських доларів, то новинка коштуватиме вже від 708,99 (приблизно 20 500 грн).

Також витік підтверджує ранню інформацію, що крім стартової версії на 128 ГБ очікується модифікація з 256 ГБ пам'яті. Вона обійдеться в $792,99 (~23 000 грн).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як подовжити "життя" батареї смартфона: чотири золотих правила

У США стартова ціна у минулого покоління була $499 (~19 000 грн). Таким чином, Pixel 8a ймовірно вийде з ціною $599 у США і 599 євро в Європі.

Що стосується характеристик смартфона, то Pixel 8A обіцяє стати найпросунутішим "бюджетником" в історії Google. Одним із ключових апгрейдів стане перехід на 120-герцовий OLED-дисплей. Для порівняння, користувачам iPhone 15, як і раніше, доводиться задовольнятися 60 Гц.

Крім того, Pixel 8a вийде з новим чипсетом Tensor G3, який вже встановлений у дорожчих Pixel 8 і Pixel 8 Pro, батареєю на 4500 мАг і основною камерою з роздільною здатністю 64 мегапікселів. А ще Google, найімовірніше, розщедриться на 7 років оновлень за аналогією зі старшими моделями.

Телефони Google Pixel 9 та Fold наступного покоління можуть отримати функцію надсилання екстрених супутникових повідомлень.

Поки незрозуміло, чи ця функція буде безплатною. Про це пише Android Authority.

Служба обміну повідомленнями нібито ставитиме користувачам такі запитання, як "Що найкраще описує вашу ситуацію?", "Чи залучена зброя?", "Щось горить?" тощо.

Зараз ви читаєте новину «Розкрили вартість "бюджетного" смартфона Google Pixel 8a». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі