четвер, 30 травня 2024 20:17

З'явилися нові подробиці про Samsung Galaxy Ring: на що здатні ці смарткільця

З'явилися нові подробиці про Samsung Galaxy Ring: на що здатні ці смарткільця
Смарткільця Samsung Galaxy Ring вийдуть на ринок незабаром. Фото: ITC

Схоже, що смарткільце Samsung Galaxy Ring вийде на ринок незабаром.

Про це свідчить проходження сертифікації пристрою в Федеральній комісії зі зв'язку США (FCC). Документація також розкрила деякі характеристики та відомості про кільце, пише ITC.

База даних FCC вказує на різні розміри кільця, починаючи з 5 до 12, і кожному розміру присвоєно власний номер моделі: SM-Q503, SM-Q502, SM-Q501, SM-Q500, SM-Q509, SM-Q508, SM-Q507, SM-Q506, SM-Q505.

Пристрої найбільшого розміру отримають акумулятор місткістю 22,5 мАг. Для версій розміром від 8 до 11 місткість акумулятора становитиме 18,5 мАг, а найменші моделі матимуть батарею на 17 мАг. Згідно з попередніми припущеннями, розумне кільце може працювати без підзарядки до 9 днів.

Galaxy Ring позиціюється як монітор здоров'я, який допоможе користувачу стежити за своїм серцем і кровотоком за допомогою вбудованої ЕКГ та інших відповідних сенсорів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Samsung більше не провідний виробник складаних смартфонів: хто очолив рейтинг

Судячи з аналізу коду застосунку Samsung Find, смарткільце матиме режим Lost mode. Ця функція дозволить швидко знайти загублений пристрій. Після активації цього режиму в застосунку розпочне блимати індикатор, вбудований у Galaxy Ring.

Застосунок повідомить користувача, якщо індикатор блимає або якщо не вдається встановити з'єднання, щоб активувати індикатор.

Ціна пристрою очікується в діапазоні $300-350. Для роботи зі смарткільцем може додатково знадобитися підписка на Samsung Health за $10 на місяць. Але наразі не підтверджено, чи є підписка обов'язковою для використання Galaxy Ring чи ні.

Планується, що новий продукт для здоров'я з'явиться разом з іншими важливими анонсами, такими як Galaxy Z Fold 6, Flip 6 та Galaxy Watch 7 Ultra на Galaxy Unpacked за кілька тижнів. В документації FCC фігурує Samsung Galaxy Ring в чорному кольорі. На виставці MWC також демонструвалися версії в кольорах золото та срібло.

Xiaomi вивела на ринок головний ультрабюджетник компанії в прямому розумінні цього слова.

Модель Redmi A3X отримала великий екран, скляну задню панель і "чисту версію Android". А її вартість не перевищує $70, пише Gizchina.

Утім, головна фішка новинки - дизайн і якість збірки. Зовні смартфон практично не відрізняється від ультрафлагмана Xiaomi 14 Ultra.

Зараз ви читаєте новину «З'явилися нові подробиці про Samsung Galaxy Ring: на що здатні ці смарткільця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі