неділя, 26 травня 2024 15:55

Samsung більше не провідний виробник складаних смартфонів: хто очолив рейтинг

Складані смартфони вже не є чимось незвичайним.

Їхні продажі зростають, і дані ресурсу TechInsights вказують на те, що китайський IT-гігант Huawei очолив цей ринок за підсумками першого кварталу 2024 року. Про це пише "УНІАН".

Згідно з останніми даними, Huawei наростила продажі складаних пристроїв на 257% порівняно з аналогічним періодом минулого року.

Немає даних про точні продажі в кількісному вираженні, але факт у тому, що за продажами Huawei обійшла Samsung, яка вважається королем складаних девайсів. Третю сходинку посіла Honor.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зарядити iPhone без зарядки: всі можливі способи та крутий лайфхак

Автор: TechInsights
 

Складаний Mate X5, імовірно, став причиною того, що поставки складних смартфонів Huawei досягли нового максимуму, і компанія планує привернути ще більше уваги до своїх продуктів з випуском, за чутками, смартфона з потрійною складною конструкцією, який має з'явитися до кінця року.

Що показово в останніх показниках Huawei, так це те, що корпорація домоглася всього цього, обмеживши свої поставки тільки одним ринком. Загальний ринок складаних телефонів у Китаї зріс на 94% порівняно з минулим роком, причому більша частина з них припадає на смартфони-"книжки".

Складані смартфони останніми роками набули великої популярності серед користувачів - навіть незважаючи на високу вартість. Така конструкція дає змогу володіти телефоном і планшетом одночасно, надаючи більшу гнучкість у тому, як ви взаємодієте з ними.

У мережі знову з'явилася інформація, що Android-смартфони зростуть у ціні.

Причиною цього є перехід на новий процесор Snapdragon 8 Gen 4, який буде помітно дорожчим за поточну флагманську платформу Qualcomm. Про це повідомляє Wccftech.

Згідно з попередніми даними, Gen 4 вироблятимутьза 3-нм техпроцесом TSMC. І хоч це гарантує великий приріст потужності, це також призведе до збільшення виробничих витрат. Інсайдери зазначають, що вартість чіпа буде "в рази" дорожчою за Snapdragon 8 Gen 3.

Зараз ви читаєте новину «Samsung більше не провідний виробник складаних смартфонів: хто очолив рейтинг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі