пʼятниця, 25 червня 2010 12:09

Вчені вирахували тривалість ідеального сексу

Вчені вирахували тривалість ідеального сексу

Дослідження показали, що заняття сексом протягом 10 хвилин є найбільш оптимальним за тривалістю, щоб задовольнити обох партнерів. Незважаючи на уявлення про багатогодинні сексуальні утіхи, створені телесеріалами, більш тривалі навантаження можуть бути нудними.

Висновки були зроблені на основі опитування, а також результатів наукових досліджень. Виявилося, що більшість людей вважають "достатнім" секс протягом приблизно 7 хвилин. Заняття любов'ю від 7 до 13 хвилин багато хто називав "бажаними". Проте все, що виходило за рамки 13 хвилин, оцінювалося як "дуже довго".

При цьому більшість погодилася з тим, що секс, який триває від однієї до двох хвилин, - "занадто швидкий", щоб забезпечити задоволення.

Вчені вважають, що результати їхньої роботи повинні підбадьорити багато пар, які потрапили під вплив стереотипів. "Багато чоловіків і жінки, схоже, вірять фантазіям про статеві акти, що тривають всю ніч", - заявив доцент психології Університету штату Пенсільванії містер Корті. За його словами, це часто викликає у людей почуття розчарування і незадоволеності. "Ми сподіваємося, що це дослідження дозволить розвіяти фантазії і підбадьорить чоловіків і жінок реалістичними даними", - сказав Корті.

Втім, за даними вчених, секс починає приносити реальну користь тільки після 30 хвилин. Виявляється, в організмі йде синтез вільних радикалів, які є "загарбниками" молекул кисню. Якщо виникає надлишок радикалів, то це може бути джерелом захворювань. Секс їх нейтралізує, але тільки починаючи з 31-ї хвилини.

Медики радять тим, хто хворий на пієлонефрит, займатися любов'ю як мінімум 40 хвилин. Якщо у вас виразка, то цей час має становити годину. Тим, у кого гастрит, рекомендовано займатися сексом 1 годину 10 хвилин, а при ангіні - 1 годину 20 хвилин.

NEWSru

Зараз ви читаєте новину «Вчені вирахували тривалість ідеального сексу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі