неділя, 16 червня 2024 21:45

Лайфхак, який усуне неприємні запахи в сумці

Лайфхак, який усуне неприємні запахи в сумці
Щоб усунути сморід з спортивної сумки: є один лайфхак Фото: pinterest

Чайний пакетик стане незамінною річчю, якщо хочете усунути неприємні запахи.

Він чудово поглине сморід у сумці, особливо спортивній

Як правильно використати чайні пакетики для усунення смороду

Є кілька важливих моментів. Перший: у сумку не можна класти використаний чайний пакетик. Навіть у тому випадку, якщо мішечок давно висох. Як "поглинач" запахів потрібно застосовувати тільки той пакетик, який ніколи не заливався окропом.

Бажано використовувати не один, а два пакетики. Один чайний мішечок навряд чи добре впорається зі смородом у сумці. А от якщо застосувати два "поглиначі", то неприємні запахи підуть із гарантією майже в 100%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лайфхак з папером, який здатний прибрати сморід з холодильника

Пакетики треба періодично міняти. Ідеальний варіант - раз на 2 тижні. Зрозуміло, що чайні мішечки, які вже виконали своє завдання, потрібно викинути. Готувати з них чай не треба.

Лавровий лист є не тільки популярною приправою, але й засобом, за допомогою якого можна позбутися неприємного запаху у взутті. Крім того, лавр має ще й антисептичні властивості.

Речовини, які містяться в листі, перешкоджають утворенню бактерій, які і є причиною неприємного запаху. Gazeta.ua розповість, як за допомогою лаврового листа легко позбутися неприємного запаху у взутті.

Зараз ви читаєте новину «Лайфхак, який усуне неприємні запахи в сумці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі