неділя, 31 грудня 2023 11:45

Як прикрасити пляшку шампанського до святкового столу - цікаві ідеї
6

Шампанське - неодмінний атрибут новорічного столу. А якщо його наливати з особливої пляшки, це значно поліпшить святковий настрій.

Про те, як оригінально оформити пляшку шампанського, щоб вона стала новорічною прикрасою, пише Joy-pup.

Пляшка-ялинка

Зі стандартної пляшки шампанського і традиційних новорічних прикрас можна зробити гарну ялиночку. Для цього потрібна товста і довга зелена мішура "дощик". Знадобляться також клейовий термопістолет та мініатюрні ялинкові іграшки. Однак, їх можна замінити блискучими круглими цукерками.

Автор: joy-pup.com
  Із пляшки шампанського можна зробити ялинку
Із пляшки шампанського можна зробити ялинку

Слід приклеїти кінчик мішури до шийки пляшки шампанського. Потім обмотайте пляшку по спіралі зверху вниз, фіксуючи кожен виток термопістолетом. Зайву мішуру потрібно обрізати біля денця й щільно приклеїти нижній кінчик.

Далі до пляшки слід обережно прикріпити декор за допомогою того ж клею, скотчу, степлера або кравецьких шпильок. Це можуть бути стрічки, маленькі кульки, намисто або сніжинки. Шийку пляшки можна обв'язати різдвяним бантом або приклеїти до нього ошатну верхівку.

За таким самим принципом можна зробити ялинку з картонного конуса і просто одягти її на пляшку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найшкідливіший напій новорічного столу. Ви здивуєтесь

Шампанське в техніці "декупаж"

Щоб прикрасити пляшку шампанського в техніці "декупаж", знадобляться серветки з різдвяним малюнком, папка-файл, ножиці, біла водоемульсійна фарба, поролонова губка. Варто також мати клей ПВА, акриловий лак, широкі синтетичні пензлики та дрібні прикраси - паєтки, стрази, намистинки, стрічки, або блискітки.

Автор: joy-pup.com
  Шампанське можна декорувати в техніці "декупаж"
Шампанське можна декорувати в техніці "декупаж"
Автор: joy-pup.com
  Пляшку шампанського можна прикрасити до новорічного столу
Пляшку шампанського можна прикрасити до новорічного столу

Пляшку потрібно опустити в теплу воду на 15-20 хвилин, зняти етикетку й видалити сліди фабричного клею ватним диском, змоченим в спирті або рідині для зняття лаку.

Потім за допомогою губки помалюйте пляшку водоемульсійкою в два шари і дайте повністю просохнути. Виріжте малюнок із серветки, акуратно відокремте верхній шар. Далі нанесіть пензликом тонкий шар клею на підготовлений фрагмент серветки, прикладіть до пляшки і накрийте файликом. Аплікацію потрібно обережно розгладити пальцями від середини до країв, зняти файл і дати просохнути.

Потім по малюнку ще раз слід "пройтися" пензликом з клеєм та покрити пляшку акриловим лаком. Далі її можна прикрасити бантиками, паєтками, стразами та намистинками.

Шампанське в "ананасі"

Звичайну пляшку шампанського можна перетворити на ананас. Крім того, це буде чудовим їстівним подарунком на Новий рік. Знадобиться зелений та помаранчевий гофропапір, ножиці, круглі цукерки в золотистій обгортці. А також клейовий термопістолет та мотузка.

Автор: joy-pup.com
  Із пляшки шампанського можна зробити ананас
Із пляшки шампанського можна зробити ананас

Помаранчевий папір слід порізати на квадрати розміром 6х6 см. Потім нанесіть краплю клею на денце цукерочок і приклейте їх до паперових квадратів та підігніть краї. Пляшку обклейте по колу, від низу до верху, підготовленими "лусочками" за допомогою термопістолета. Намагайтеся розташувати цукерки якомога тісніше.

Потім потрібно вирізати із зеленого паперу тонкі довгі "листя" і акуратно приклеїте їх віночком до шийки пляшки. Далі пляшку обмотайте мотузкою.

Елегантна сукня

Пляшку шампанського можна одягти в розкішну вечірню сукню з атласних стрічок. Для цього знадобиться 3,5 метра вузької рожевої атласної стрічки та 1,5 метра золотистої стрічки. Потрібні також будуть широкий капроновий бант, органза або мереживо, ножиці, універсальний клей та нитка з голкою.

Автор: joy-pup.com
  Шампанське можна одягнути в сукню
Шампанське можна одягнути в сукню

Пляшку потрібно обмотати сріблястою стрічкою, починаючи від шийки, щоб вийшла туга "косичка". Найпростіше відміряти частини стрічки по пляшці, потім наносити клей крапочками, приклеювати і обрізати.

Так само слід наклеїти рожеву стрічку до середини пляшки. Потім обклейте її рожевою стрічкою до самого денця. Далі зберіть капроновий бант на нитку, щоб вийшла пишна фальбанка й приклейте її до пляшки. Сукню можна прикрасити маленьким бантиком або надіти на шийку намисто.

Пляшка в теплій одежинці

Святковий напій матиме затишний і зимовий вигляд, якщо одягнути на пляшку в'язаний светрик або шубку.

Можна просто обмотати пляшку шарфиком.

Автор: joy-pup.com
  Шампанське можна одягнути в теплу одежину
Шампанське можна одягнути в теплу одежину
Під Новий рік і Різдво багатьом хочеться скинути зайві кілограми.

Але далеко не всім відомо, що зробити це можна за допомогою кількох теплих напоїв. Вони також багаті корисними речовинами, а приготувати їх можна з простих інгредієнтів, не докладаючи особливих зусиль
Зараз ви читаєте новину «Як прикрасити пляшку шампанського до святкового столу - цікаві ідеї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі