четвер, 17 червня 2010 12:52

У Львові вийшла релігійна книга про секс (ФОТО)

 

Львівське видавництво "Свічадо" видало релігійну книгу про секс - "Секс, якого ми не знаємо". Автор - польський монах Ксаверій Кнотц. Вона була видана в Польщі і стала бестселером.

"Книга буде продаватися і в книгарнях міста, і в церковних книгарнях. Проте вона трохи контраверсійна, тому, може, книгарні при церквах будуть боятися її брати. Книга про те, що Бог насправді не заперечує секс. Він даний людям для того, щоб приносити радість," - розповів директор видавництва Богдан Трояновський.

Книга має чорно-білі ілюстрації не еротичного характеру, 224 сторінки. На звороті питання "А що богові до мого сексу?" і коротка анотація-відповідь. Наклад - 3000 примірників.

Отець Ксаверій Кнотц 1965 р.н. належить до ордену Менших Братів Капуцинів, доктор пасторального богослов"я, реколекціоніст. Переклад здійснила львівська перекладачка Ольга Мандрика.

"Автор вибрав середину між розпустою і забороною на секс. Чому бог створив людину сексуальною? Він не заперечує секс як насолоду. Але це насолода в шлюбі, в подружній парі," - наголосив Трояновський.

"Бог обдаровує чоловіка та дружину своїми щедротами, Він зацікавлений у щасливому сексуальному житті подружньої пари. Суть сексуального життя полягає не лише в отриманні насолоди, але й у будуванні зв"язку, пережитті єдності та в інтимній зустрічі двох люблячих осіб", – йдеться в анотації до книги.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Львові вийшла релігійна книга про секс (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі