понеділок, 24 червня 2024 12:44

П'ять порід собак, які здатні знімати стрес і лікувати депресію
5

Мальтійська болонка
Фото: pinterest
Мопс
Джек-рассел-тер'єр
Англійський кокер-спанієль
Бігль

Є такі породи собак, які постійно готові грати, веселитися та пустувати. Своїми витівками та вчинками здатні зарядити оптимізмом та енергією.

З їх допомогою легко можна уникнути депресії та впоратися зі стресом.

Мопс

Одна з найпопулярніших порід собак, від одного погляду на яку змінюється настрій на краще. Вони дуже чарівні, милі та доброзичливі, вони здатні зачарувати абсолютно будь-яку людину тільки одним своїм поглядом.

Джек-рассел-тер'єр

З цим вихованцем ніколи не засумуєш, Джек-рассел-тер'єр - це справжній згусток енергії, здатний лікувати депресію. Він змушує рухатися, бігати та гратися. Ці собаки дуже легко дресируються, він із задоволенням виконуватиме команди господаря. Може почати хуліганити лише для того, щоб привернути загальну увагу, особливо господаря.

Англійський кокер-спанієль

Невтомний шукач пригод та справжній спортсмен. Заводити його слід лише тим, хто здатний забезпечити йому добрі фізичні навантаження. Великий пустун і вигадник, що любить спілкуватися хоч з ким: з господарем, кішкою, дітьми. Завжди віддадуть перевагу іграм і прогулянкам замість звичайного лежання на дивані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ідеальні для квартир: які породи собак підійдуть для життя на поверсі

Мальтійська болонка

Рухлива і дуже емоційна особа, поруч із нею ніхто не засумує і не впаде в депресію. Ці болонки дуже люблять тілесний контакт, тому вимагатимуть постійних обіймів та ласок від домочадців. Деякі фахівці вважають їх справжніми психотерапевтами, здатними зняти стрес.

Бігль

Невибагливий і терплячий добряк. Дуже кмітливий та енергійний. Бігль любить бігати на вулиці, але і в квартирі він не проти повеселитися. Любить грати у м'яч чи інші іграшки. Ці собаки - справжнє джерело оптимізму, він може у будь-якій ситуації проявити свій артистизм, оскільки дуже любить увагу великих компаній.

У світі є породи собак, які вирізняються своїм ростом та величністю. Не обов'язково, що вони можуть бути агресивними. Навпаки - ласкавими та ніжними.

Якщо у вас є багато місця і ви ведете активний спосіб життя, ви можете розглянути велику породу собаки, яка стане вірним і люблячим компаньйоном і часто легше пристосовується та дресирується, ніж їхні брати.

Зараз ви читаєте новину «П'ять порід собак, які здатні знімати стрес і лікувати депресію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі