пʼятниця, 13 листопада 2020 19:50

Картадерія вражає: показали пухнасту рослину, яку важко не помітити
8

Пухнаста кортадерія росте 2,5 метри висоти
Фото: rastenievod.com
Пухнаста кортадерія росте 2,5 метри висоти
Пухнаста кортадерія росте 2,5 метри висоти
Пухнаста кортадерія росте 2,5 метри висоти
Пухнаста кортадерія росте 2,5 метри висоти

Кортадерія або інша назва пампастна трава вирізняється з будь-якого садового дизайну. Довге листя згинається, а тонкі квітконоси залишаються прямими.

Ця злакова рослина може досягати 2,5 м висоти, підносячись над іншими рослинами в саду. Її суцвіття підходять для складання зимового букета.

Більше сонця - єдина умова для рясного цвітіння кортадерії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали популярну кімнатну рослину, яка не примхлива у догляді

Цвіт у кортадерії невеликі. До складу одного суцвіття може входити до 10 квіток. Вони можуть бути в рожевий, білий, бузковий, золотистий або сріблястий відтінок. Квітнуть кущі з кінця серпня і до середини жовтня.

Дана культура може рости на будь-якому грунті. Але найкраще для неї підходить глинистий грунт, до складу якого входить багато піску та каміння. У природі пампасная трава воліє рости в кислому землі. Її можна зустріти в відкритих парках, на луках і полях. При цьому вона погано росте в болотистій місцевості.

Розмножується ця декоративна трава діленням куща, яке потрібно виробляти на початку весни.

Троянди будуть гарно цвісти, якщо утеплити восени кущі. Ще потрібно і для морозостійких сортів. Усі вони реагують на перепад температури.

У різних видів троянд свої правила. Не всіх можна обрізати чи пригнути. Наприклад, штамбові троянди нагадують молоді дерева. Тому арматуру для підтримки стовбура, обмотати брезентом.

Зараз ви читаєте новину «Картадерія вражає: показали пухнасту рослину, яку важко не помітити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі