вівторок, 24 вересня 2024 18:31

Західні союзники не побачили нічого нового у плані перемоги Зеленського - Bloomberg

Західні союзники не побачили нічого нового у плані перемоги Зеленського - Bloomberg
Західні союзники не схвалили план перемоги Зеленського. Фото: president.gov.ua

План перемоги, який пропонує Володимир Зеленський, не зробить прориву у війні з Росією, адже в ньому не було справжніх сюрпризів.

Західні посадовці вважають, що цей план не змінить ситуації у російсько-українській війні. Про це повідомляє Bloomberg.

Володимир Зеленський готується показати план президенту США Джо Байдену.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський провів в США низку робочих зустрічей: з ким і про що домовились

План перемоги, який пропонує Зеленський, не зробить прориву у війні з Росією. Це лише список бажань, розповів Bloomberg один із посадовців.

"Настав час для нового раунду налагодження контактів із президентом РФ Володимиром Путіним. Його має встановити або Зеленський, або інші країни", - наголосив один із співрозмовників видання.

"Запрошення України до НАТО є частиною плану перемоги. Я так само закликав партнерів не зважати на погрози щодо ескалації з боку РФ", - заявив керівник ОП.

План перемоги України, який президент Володимир Зеленський презентує у Сполучених Штатах Америки, містить чітке бачення кроків, які необхідно зробити для забезпечення справедливого і тривалого миру, повідомив Єрмак.

"Ми повинні мати перевагу на полі бою, щоб змусити Путіна припинити бойові дії. Ми дуже стараємося. Без кораблів ми знищили Чорноморський флот. Не маючи переваги у повітрі, ми зупинили російське просування на більшості напрямків, включно з Харковом. Без страху ми повернули війну в Росію".

Зараз ви читаєте новину «Західні союзники не побачили нічого нового у плані перемоги Зеленського - Bloomberg». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі