четвер, 19 вересня 2024 14:35

Притулу прямо запитали: чи бачить він себе президентом. Відповів цікаво

Притулу прямо запитали: чи бачить він себе президентом. Відповів цікаво
Зараз Сергій Притула займається волонтерською діяльністю і допомогою українським воїнам. Фото: Facebook.com/serhiyprytula

Волонтера Сергію Притулу запитали про повернення у політику.

Про це йшлося в інтерв'ю на YouTube-каналі DW Українською.

"Чи збираєтеся ви повертатися у політику?", - запитала журналістка.

"Я збираюся повернутися зараз, після інтерв'ю, до роботи. Приходить амбасадорка нашого фонду у Німеччині, вона свого часу зібрала гроші, ми придбали броньовик. У моєму порядку денному зараз немає такого слова як "політика". Є "policy" - розробки якихось правил просування українських наративів на зовнішні ринки. Даруйте за банальність, але амбіція номер один - це вижити", - відповів Притула.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Сидячи за кордоном, щось цвірінькає і гавкає" - Притула висловився про Волошина, який втік з України

Також журналістка сказала, що американський національний інститут провів опитування, згідно з яким 49% українців позитивно ставляться до умовної партії, яку очолює Притула.

"Що ви про це думаєте?", - запитала журналістка у волонтера.

"Я думаю, що у людей хороший смак. Так тримати. Дякую за довіру, дякую за симпатію", - сказав Притула.

На запитання "Чи бачите ви себе президентом у майбутньому?" Притула відповів: "Я коли з кумом часом на кухні пив п'ятдесят грам, коли я ще вживав горілку, я так країною міг керувати, що ви не повірите. Та тут на вулицю вийди, тут кожен себе час від часу бачив як не президентом, то батьком нації. Але поки що, на жаль, вдалих прикладів ми не бачили".

Також Притула застеріг від приходу до влади популістів.

"Зважаючи на проблему з критичним мисленням та причинно-наслідковими зв'язками у суспільстві, прихід до влади популістів - це як "добрий день". Чого би дуже не хотілося", - сказав волонтер.

Країна у повоєнний період має управлятися технократами, сказав Притула. "Людьми з чіткою свідомістю - не обіцяти те, що ти не можеш виконати, з нульовою толерантністю до корупції", - зазначив волонтер.

Раніше Київський міжнародний інститут соціології публікував результати опитування, за яким партія, очолена Притулою, перебуває на верхівці рейтингу ставлення українців до партій.

Найбільше українці не довіряють колишній прем'єрці Юлії Тимошенко, колишньому позаштатному раднику Офіса президента Олексію Арестовичу і народному депутату від забороненої партії "Опозиційна платформа - За життя" Юрію Бойку, повідомляли у червні соціологи.

Зараз ви читаєте новину «Притулу прямо запитали: чи бачить він себе президентом. Відповів цікаво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі