середа, 18 вересня 2024 20:22

Спецтема: Війна Росії проти України

План перемоги України повністю готовий. Жодного заморожування війни

План перемоги України повністю готовий.  Жодного заморожування війни
План перемоги України повністю підготовлений, сказав президент Володимир Зеленський. Фото: Facebook.com/GeneralStaff.ua

План перемоги України повністю підготовлений.

Про це заявив президент Володимир Зеленський у відеозверненні, повідомляє Gazeta.ua.

"Сьогодні вже можна сказати, що вже повністю підготовлений наш план перемоги - усі пункти, усі ключові акценти, визначені необхідні додатки з деталями до плану. Все опрацьовано. Найголовніше тепер - рішучість реалізувати", - сказав глава держави.

Жодного заморожування війни, заявив Зеленський.

"Немає й не може бути жодної альтернативи миру, жодного заморожування війни чи будь-яких інших маніпуляцій, які просто перенесуть російську агресію на інший етап", - сказав президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна зупинила російський контрнаступ на Курщині

Потрібна надійна і тривала безпека для України, а отже - усієї Європи, сказав Зеленський.

Зеленський подякував українським воїнам, "які забезпечують нашу, українську, далекобійність".

"Дуже важливий результат є за минулу ніч на території Росії, і саме такі речі послаблюють ворога. Я дякую всім, хто залучений. Така влучність, що надихає. Наші спеціальні служби: Служба безпеки, ГУР, Сили спеціальних операцій - дякую", - звернувся глава держави.

Зеленський повідомив про доповіді головнокомандувача Збройних сил України Олександра Сирського.

"Сьогодні були дві доповіді головкома - спочатку тривала доповідь щодо всіх напрямків наших дій. Нашої оборони, наших наступальних кроків. Генерал Сирський доповів щодо змін ситуації у Курській області та нашої на це реакції. Сильної реакції. Кожен наш підрозділ там - молодці. Утримуємо ситуацію на нашому плацдармі у межах розрахунків. Максимальна увага і напрямкам на Харківщині та Донеччині - усьому нашому сходу. Покровськ, Торецьк, Курахове. Ми працюємо над посиленням, і це стосується і зброї, і особового складу", - сказав президент.

У вересні Зеленський повідомив, що президенту США Джозефу Байдену, а також кандидатам у президенти США Камалі Гарріс і Дональду Трампу буде представлено план перемоги України.

Минулого тижня президент України обговорив допомогу далекобійною зброєю з державним секретарем США Ентоні Блінкеном і міністром закордонних справ Великої Британії Девідом Ламмі.

Зараз ви читаєте новину «План перемоги України повністю готовий. Жодного заморожування війни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі