середа, 25 вересня 2024 11:32

"Моя королева" - Усик виклав фото з дружиною, яких ще не було в мережі
13

Олександр Усик з дружиною
Фото: instagram.com/usykaa
Олександр Усик з дружиною
Олександр Усик з дружиною
Олександр Усик з дружиною
Олександр Усик з дружиною

Український боксер Олександр Усик відзначає 15-річчя шлюбу з дружиною Катериною.

У своєму Instagram спортсмен опублікував рідкісні фото з коханою і присвятив їй теплі слова.

"Моя неймовірна Катерина, моя квітка, світло моїх очей, сьогодні у нас річниця 15 років із дня весілля, але взагалі більше 20 років ми разом. За цей час ми багато чого з тобою досягли, у нас було багато труднощів, які ми змогли пройти разом, ти подарувала мені неймовірних дітей", - написав чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як змінилися Майкл Дуглас і Кетрін Зета-Джонс за 25 років стосунків: фото

Додав, що дружина неабияк змінила його життя.

"Ти надала мені крила, ти продовжуєш робити мене щасливим і сильним, твоя турбота відчувається навіть на відстані. Мене часто немає поруч, але ти завжди підтримуєш мене у всіх моїх цілях. Так, тобі інколи не подобаються якісь мої дії, і ти завжди говориш мені правду. Мені подобається просто дивитись на тебе, я неймовірно люблю твої сніданки. Коли я був малим я малював образ майбутньої дружини, і Господь послав мені саме тебе. Кожного дня в молитві я дякую Богу за тебе, моя королева", - зворушив Олександр.

Футболіст Олександр Зінченко з дружиною Владою влаштували ніжну фотосесію з доньками - Євою та Леєю. Зіркова родина позувала на природі. Жінка одягла рожеві джинси та білу футболку, а дівчатка позували в однакових сарафанах, сорочках і колготках.

Зараз ви читаєте новину «"Моя королева" - Усик виклав фото з дружиною, яких ще не було в мережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі