понеділок, 19 липня 2010 12:18

Жванія пояснив, чому пішов до Стретовича

Жванія пояснив, чому пішов до Стретовича

Народний депутат від НУ-НС Давид Жванія прийняв рішення про вступ до партії Християнсько-демократичний союз, лідером якої є його колега по фракції Володимир Стретович, оскільки суспільство вимагає "політики нової якості".

"В Україні настала ера ідеологічних довготривалих політичних проектів, тому що суспільство перенаситився персональними політичними брендами", - відзначив парламентарій, якого цитує його прес-служба.

Жванія також визнав, що йому близькі цінності християнської демократії.

"У свій час саме вони стали фундаментом об'єднання Німеччини, а в українських реаліях можуть стати ефективною щепленням від роздирає країну політичного популізму і демагогії", - відзначив він.

Депутат також впевнений, що група "Право вибору" стане носієм християнсько-демократичної ціннісної моделі в рамках парламенту.

"Я впевнений, що знайду в цьому підтримку серед своїх колег з групи, і ми станемо гарантом політичної консолідації у Верховній Раді", - заявив народний депутат.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 18 липня Давид Жванія вступив до партії ХДС. Передбачається, що група "Право вибору" буде перейменована в групу "Християнсько-Демократичного Союзу", яка вже до місцевих виборів буде трансформована в парламентську фракцію ХДС.

Партія ХДС входить до складу блоку "Наша Україна-Народна Самооборона".

Зараз ви читаєте новину «Жванія пояснив, чому пішов до Стретовича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі