пʼятниця, 22 березня 2013 13:07

Заступницею Пшонки стала прокурор Тимошенко

Автор: Фото: УП
  Лілія Фролова
Лілія Фролова

Заступником Генерального прокурора призначена Фролова Лілія Олександрівна.

Про це повідомляє пресс-служба ГПУ.

Як відомо, Фролова представляє державне обвинувачення в справі про вбивство Щербаня, а також була задіяна в газовій справі проти Тимошенко.

В повідомленні вказано, що Фролова в органах прокуратури працює 14 років, була заступником начальника відділу підтримання державного обвинувачення в судах Головного управління Генеральної прокуратури України, заступником начальника управління процесуального керівництва досудовим розслідуванням та підтримання державного обвинувачення Головного управління Генеральної прокуратури України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко затягує слідство у справі Щербаня - прокурор

Представляючи колективу новопризначеного заступника Генерального прокурора, Віктор Пшонка зазначив, що Лілія Фролова має значний досвід на різних ділянках прокурорсько-слідчої роботи, а за роки професійної діяльності зарекомендувала себе як досвідчений фахівець.

"Я вітаю свого нового заступника з призначенням. Бажаю, звичайно, успіхів та професійних перемог. Я також очікую активності та ініціативи. Хочу сподіватися, що таке кадрове рішення вже зовсім скоро позитивно позначиться на реальних результатах прокурорсько-слідчої роботи центрального апарату Генеральної прокуратури України", - заявив Пшонка.

Зараз ви читаєте новину «Заступницею Пшонки стала прокурор Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі