понеділок, 30 січня 2012 22:17

Засмаглий Черновецький вийшов на роботу

Засмаглий Черновецький вийшов на роботу

Сьогодні мер Леонід Черновецький вийшов з відпустки. "Він з'явився на роботі в середині дня. Приїхав як звичайно непомітно, на "Мерседесі", начебто навіть без охорони. Говорили, що йому було погано в Ізраїлі, і його навіть забирала "швидка", але виглядає він непогано, злегка навіть засмаг", - розповіла одна зі співробітниць мерії, повідомляє Сегодня.

Зараз у мера багато роботи - потрібно підписати багато рішень, які були прийняті депутатами на останніх сесіях. Адже останнім часом, за словами секретаря Київради Галина Гереги, вони в основному спілкуються по телефону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: УДАР вирішив добити Черновецького, попросивши допомоги в СБУ

Нагадаємо, останній раз Черновецький з'являвся на засіданні Київради 24 лютого 2011-го. Після цього він був лише на засіданні фракції Блоку Черновецького у квітні, перед самою відставкою секретаря Київради Олеся Довгого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Черновецький керує Києвом по телефону

Тоді вони з ним посварилися - мер звинуватив Довгого в тому, що той приймав антинародні рішення, а Довгий йому відповів, що мер міг би й сам приходити на засідання.

Зараз ви читаєте новину «Засмаглий Черновецький вийшов на роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі