четвер, 29 листопада 2012 15:31

"Виглядає фантастично" - експерт про підписання угоди із невідомим чоловіком

"Виглядає фантастично" - експерт про підписання угоди із невідомим чоловіком
Михайло Погребинський. Фото: elektorat.te.ua

Підписання угоди з будівництва LNG-терміналу на 1,1 мільярд доларів з невідомим чоловіком виглядає аж занадто неймовірно та фантастично.

Про це Gazeta.ua сказав політолог Михайло Погребинський, коментуючи підписання угоди владою України з невідомим чоловіком.

"Треба з цим почекати. Я навіть поліз на сайт компанії, користуючись тим, що знаю трохи іспанську. Я не знайшов тієї інформації, яку розповсюдила агенція Рейтер. Моє ставлення до проекту, яким керує Каськів, надзвичайно негативне, як і до його особи", - висловив думку політолог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада вміє добре красти, але не керувати - Небоженко про підписання договору з невідомою людиною

Окрім того, за його словами, ця ситуація "виглядає фантастично". Також експерт підкреслив, що, "якщо це якась махінація, то треба, аби крапки над і були розставлені правоохоронними органами, і відповідно, аби Каськіва нарешті звільнили".

"Я не знаю, що мало було відбутися, аби його призначили, можливо він друг чийсь..але якщо він зараз залишиться, то щось не те відбувається в державі", - додав Погребинський.

Нагадаємо, іспанська компанія Gas Natural Fenosa заявляє, що не знає людини, яка від їх імені підписала угоду з Україною по управлінню консорціумом з будівництва LNG-терміналу на 1,1 мільярд доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Каськіва розповіли про загадкового іспанця, з яким підписали мільярдну угоду

Така угода офіційно, в присутності прем'єра Миколи Азарова та міністра ПЕК Юрія Бойка, підписав голова Держагентства з інвестицій та управління нацпроектами Владислав Каськів в понеділок.

Владислав Каськів — голова Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України (Держінвестпроект). Став відомим 2004 року завдяки лідерству у Громадянській кампанії "Пора!" (жовтій).

Зараз ви читаєте новину «"Виглядає фантастично" - експерт про підписання угоди із невідомим чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

50

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі