вівторок, 17 травня 2011 15:23

Влада на місцях перешкоджає "Весняному маршу протесту"

Влада на місцях перешкоджає "Весняному маршу протесту"

Місцева влада погрожує водіям позбавити їх ліцензії, якщо вони повезуть підприємців 19 травня у Київ, де має відбутися акція "Весняний марш протесту".

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив Андрій Панайотов, член координаційної ради Асамблеї громадських організацій малого та середнього бізнесу.

"Ми намагалися організувати перевезення підприємців самотужки. Нас навіть підтримав Союз перевізників України, який готовий був надати нам 3 тисячі транспортних засобів безкоштовно - платити ми мали тільки за солярку. Але їм, як усім іншим, було сказано "категорично зважте, що якщо їх повезете - втратите ліцензію". Тому підприємці будуть їхати власними автівками і муніципальним транспортом, залізними дорогами тощо. Всі квитки до Києва на 19-те травня були викуплені підприємцями ще декілька днів тому - як тільки почалися усі ці репресії по відношенню до перевізників", - сказав Панайотов.

За його словами, збиралися привезти у Київ близько 10 тисяч людей. Однак через спротив місцевих чиновників, може бути в рази менше. Під час демонстрації під Верховною Радою люди не чинитимуть опір правоохоронцям, пообіцяв активіст.

"Якщо ж піде сила на силу - чого ми не хочемо в жодному разі - то в нас є різні підприємці: афганці, офіцери, спортсмени тощо. Але будемо намагатися цього не допустити", - запевнив координатор.

Зараз ви читаєте новину «Влада на місцях перешкоджає "Весняному маршу протесту"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі