середа, 15 січня 2014 14:05

Влада може сфальсифікувати референдум - громадськість

Влада може сфальсифікувати референдум - громадськість

Інціативна група за проведення всеукраїнського референдуму про дострокові вибори не виключає, що влада може сфальсифікувати результати референдуму.

Про це під час прес-конференції розповів доктор юридичних наук, член ініціативної групи Володимир Василенко.

"Це можливо, але саме проведення рефренедуму - це попередній етап підготовки до виборів президента. Основною метою попереднього етапу є відслідковування цих механізмів, які задіює влада для фальсифікації результаів виборів. Представники Майдану повинні створити механізм захисту результатів волевиявлення з тим, щоб цей механізм можна було задіяти під час проведення виборів президента", - розповів Василенко.

Нагадаємо, ініціативна група, куди увійшли науковці, дипломати та громадські діячі, звернулася до Майдану, політичних партій, лідерів опозиції та громадських організацій з проведення всеукраїнського референдуму про проведення дострокових виборів.Під відповідним зверненням підписалось 19 осіб. Ініціатори вимоги вважають референдум оптимальним виходом з кризи, що склалась в державі.

 

Зараз ви читаєте новину «Влада може сфальсифікувати референдум - громадськість». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі