вівторок, 13 лютого 2024 17:28

Спецтема: Війна Росії проти України

Війна переходить у нову стадію - Сирський

Війна переходить у нову стадію - Сирський
8 лютого президент призначив Олександра Сирського на посаду головнокомандувача ЗСУ. Фото: t.me/osirskiy

Використання дронів у війні збільшується кожного дня, з обох сторін.

Війна переходить у нову стадію. Про це сказав Олександр Сирський в інтерв'ю німецькій телекомпанії ZDF перед призначенням його головнокомандувачем Збройних сил України.

"Зараз фактично в усіх ланках військового управління кожен командир бачить поле бою. Якщо раніше він міг побачити якусь обмежену частину з бліндажа чи спостережного пункту, то зараз він бачить і всю картину бойових дій, і набагато більше", - сказав генерал.

"Ця війна значно підвищує значення технологічного прогресу в ЗС і в самому процесі збройної боротьби", - заявив Сирський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відбулася перша Ставка з головкомом Сирським: ключові тези

"Ми вже бачимо і для нас це не новина використання наземних роботизованих платформ. Модулів, які керуються дистанційно, що дає можливість зберегти життя військових. Тобто війна переходить у нову стадію", - сказав генерал.

8 лютого президент Володимир Зеленський у відеозверненні повідомив, що призначив Олександра Сирського головнокомандувачем ЗСУ.

Згодом на сайті президента з'явився указ про звільнення Валерія Залужного з посади головнокомандувача ЗСУ.

Президент доручив створити у Збройних силах України окремий рід сил для безпілотників.

Зараз ви читаєте новину «Війна переходить у нову стадію - Сирський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі