понеділок, 29 жовтня 2012 04:35

"Вибори до парламенту України минули успішно, демократично" - російський спостерігач Сергій Марков

"Вибори до парламенту України минули успішно, демократично" - російський спостерігач  Сергій Марков
Сергій Марков ФОТО: ia-prometei.org.ua

"Вибори до парламенту України минули успішно, демократично і відповідно до стандартів навіть більше, ніж у деяких країнах Європейського Союзу" - зазначив спостерігач від Росії, член громадської палати Російської Федерації Сергій Марков на прес-конференції в неділю, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Спостерігач додав, що, на його думку, хороша організація парламентських виборів зумовлена тим, що в Україні є великий досвід проведення всіляких виборів.

"В Україні вибори проводяться дуже часто, і політичні партії в умовах високої конкуренції навчилися проводити їх на високому організаційному рівні" - зазначив Марков.

Водночас спостерігач від Міжпарламентської асамблеї СНД Світлана Горячева заявила, що на жодній із 17 виборчих дільниць, які вона відвідала в Києві, не було зафіксовано жодного порушення.

"Єдине - це погане освітлення в деяких кабінках для голосування, але це не порушення, а скоріше дискомфорт для виборців" - наголосила вона.

Спостерігач від Росії Казбек Тайсаєв також відзначив високий рівень організації виборів до парламенту.

"Все організовано добре, на високому рівні і загалом вибори відбулися гідно" - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «"Вибори до парламенту України минули успішно, демократично" - російський спостерігач Сергій Марков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі