понеділок, 29 жовтня 2012 03:55

"Ми довели, що нас підтримують не тільки на Галичині", - Олег Тягнибок

"Ми довели, що нас підтримують не тільки на Галичині", - Олег Тягнибок
visti.ks.ua

Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок прийшов до виборчого штабу своєї партії та закликав своїх однопартійців не розслаблятися та працювати до кінця підрахунку голосів.

"Зараз головне не розслаблятися, не святкувати, а почати мобілізацію і зберегти ту кількість голосів, яку нам дають екзит-поли. Схема влади очевидна. Вони програли за партійними списками, проте від мажоритарних округів залежатиме формування більшості у парламенті. Саме тут можуть бути найбільші фальсифікації, тому що екзит-поли не дають конкретних цифр по голосуванню в мажоритарні. Зараз система мажоритарних округів на ціну золота", - зазначив Олег Ярославович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ви виростили "Свободу", тому робіть з цим, що завгодно - Бузина звернувся до ПР

Про об'єднання із іншими партіями, то про це уже домовились перед виборами.

"Щодо об'єднання, то можу сказати, що все буде, як домовлялися раніше. Ми узгодили з Яценюком опиратись диктатурі та не поборювати один одного. Всі мої кроки у Верховній Раді ви чули. Все залежатиме від того, чи утворимо ми більшість із "Батьківщиною", чи з "Батьківщиною" і "УДАРОМ". А також із позицією, яку відстоюватиме "УДАР". Мене не хвилюють політологи, які зараз в шоковому стані від результатів виборів. Влада готується до насильницького протесту. Вони заборонили проводити будь-які акції і готуються зустріти відсіч", - вважає лідер "Свободи".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Удар" і "Батьківщина" вже думають про імпічмент Януковичу

Тягнибок задоволений, що його підтримують не тільки на Галичині.

"Хочу щоб всі нарешті зрозуміли, що думка про те, що Тягнибок може перемогти не тільки на Галичині - це міф. Нас підтримують по всій Україні", - запевнив депутат.

Зараз ви читаєте новину «"Ми довели, що нас підтримують не тільки на Галичині", - Олег Тягнибок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі