четвер, 28 липня 2011 17:44

Вантажівки з піском та хлібом зіткнулись у смертельному ДТП
5

28 липня на об'їзній дорозі міста Львова відбулося зіткнення двох вантажних автомобілів.

ДТП сталося поблизу кафе "Панська гора", повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області.

Автомобіль "ТАТА" перевозив хлібобулочні вироби, "Вольво" під керуванням 48-річного жителя міста Новояворівськ Яворівського району перевозив пісок.

"Унаслідок зіткнення транспортні засоби отримали технічні пошкодження, а водій автомобіля "ТАТА" загинув на місці аварії. Іншого водія із тілесними ушкодженнями каретою швидкої медичної допомоги було доставлено до лікарні міста Львова", - зазначили у ДАІ.

Зараз на місці аварії працює слідчо-оперативна група, яка повинна встановити обставини цієї дорожньо-транспортної пригоди.

"За попередніми даними, водій вантажівки "ТАТА", здійснюючи маневр обгону попутного транспортного засобу, виїхав на зустрічну смугу руху, де відбулося зіткнення з вантажівкою "Вольво", - сказала у прес-службі Державтоінспекції.

Зазначимо, що через цю ДТП при виїзді з вулиці Стрийської на село Сокільники Пустомитівського району утворилися автомобільні затори.

Зараз ви читаєте новину «Вантажівки з піском та хлібом зіткнулись у смертельному ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі