четвер, 01 грудня 2011 21:29

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

В Україні вся судова система має обличчя Кірєєва - Власенко

В Україні вся судова система має обличчя Кірєєва - Власенко

Керівник групи захисників колишнього прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко Сергій Власенко вважає, що сьогоднішнє рішення судді Апеляційного суду Києва Олени Сітайло черговий раз підтверджує факт відсутності в Україні незалежної судової системи.

"Той факт, що не було задоволено жодного клопотання захисту, свідчить про те, що в Україні немає незалежної судової системи, а президент України Віктор Янукович - не європейський лідер, а український диктатор. У нас судова система з обличчям Кірєєва", - сказав Власенко сьогодні журналістам після оголошення рішення суду, повідомляє прес-служба партії "Батьківщина".

Нагадаємо, сьогодні Апеляційний суд Києва не знайшов підстав для звільнення з-під варти екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко. Відповідне рішення суд виніс у четвер на попередньому засіданні за скаргою на вирок щодо "газової справи".

Зараз ви читаєте новину «В Україні вся судова система має обличчя Кірєєва - Власенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі