четвер, 20 квітня 2023 21:40

Спецтема: Війна Росії проти України

В РФ населенню заборонили говорити – запис переляканої росіянки

В РФ населенню заборонили говорити – запис переляканої росіянки
У розмові росіянка каже, що боїться сказати сусіду "щось таке". Фото: pixabay.com

У країні-агресорці Російській Федерації населенню забороняють коментувати чи обговорювати події війни в Україні.

За це передбачена кримінальна відповідальність до 12 років ув'язнення. Записану розмову росіян опублікувало Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"З 1 грудня закон у силу вступив. Не можна розмовляти про це", – говорить росіянка.

"Та ну нафіг", – відповідають їй.

"Я тобі кажу, про дискредитацію російської армії чи ще чогось там і висвітлення тих дій, якій там відбуваються. Карається законом до 12 років ув'язнення", – каже.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генерал з Москви, полковник з Уссурійська, прапорщик з Хабаровська: воєнних злочинців звели в одну базу

"А якщо я ще сусіду, хоч кому-небудь скажу щось таке, свої думки. І раптом той зрозуміє мене неправильно. А той візьме і скаже в органи, що я ось така погана. До мене у гості приїдуть. Пост в інтернеті виставлю якийсь, ненароком лайк куди небудь натисну – до мене у гості приїдуть відразу", – говорить.

Раніше українська розвідка публікувала перехоплену розмову, де російський окупант скаржиться на моральну і фізичну виснаженість від бойових дій і великі бойові втрати підрозділу на Бахмутському напрямку.

За 421 день українські воїни знищили 7120 броньованих машин окупантів, 3667 танків, 293 гелікоптера і 308 літаків. "200-х" – 184 420 окупантів.

Зараз ви читаєте новину «В РФ населенню заборонили говорити – запис переляканої росіянки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі