субота, 30 березня 2013 16:16

У Донецьку Звягільський на підвищених тонах поцікавився "каналізаційними" грошима

У Донецьку Звягільський на підвищених тонах поцікавився "каналізаційними" грошима
Звягільський озвучив думку людей про Партію Регіонів. Фото: dn.vgorode.ua

На конференції Донецької облорганізації Партії регіонів народний депутат-"регіонал" Юхим Звягільський розкритикував діяльність голови Донецької облради Андрія Федорука.

Під час конференції Юхим Звягільський не витримав і на підвищених тонах публічно розкритикував голову Донецької облради Андрія Федорука, повідомляє "Цензор.НЕТ" з посиланням на "Новини Донбасу".

Федорук нагороджував Звягільського нагрудним знаком ПР за внесок у справу партійного будівництва і активну громадсько-політичну діяльність та в зв'язку з минулим 15-річчям Партії регіонів.

"Квартал пройшов - грошей нічого не дали!", - сказав після нагородження Звягільський.

Він розповів, що не так давно він, як депутат, у своєму окрузі прийняв близько 400 чоловік. "Прокляття, критика, взагалі неможливо з людьми вести розмову, і мери говорять: "Нічого немає грошей, у плані - нуль". Ні газифікації, ні каналізації, ні охорони здоров'я - нуль, нічого! Я ставлю запитання, скільки ж ви будете сидіти на цих грошах?", - звернувся Звягільський до Федорука.

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку Звягільський на підвищених тонах поцікавився "каналізаційними" грошима». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі