четвер, 07 лютого 2008 09:18

Звягільський більше не гендиректор шахти ім. Засядька

Народний депутат України Юхим Звягільський дійсно більш не є генеральним директором шахти ім. Засядька. Інформацію про це офіційно підтвердив виконуючий обов"язки гендиректора шахти Павло Філімонов.

Він підтвердив, що минулого тижня рада орендарів звільнила Звягільського з посади гендиректора. Одночасно Звягільський залишився на посту голови ради орендарів шахти.

"Так, це правда. Раду організації орендарів засідала і розглянуло це питання. Річ у тому, що (у Звягільського) є робота як у народного депутата. Він все одно зарплату ні там, ні тут не отримував. Голова організації ради орендарів - це громадська робота, там ніяких доплат нічого не немає. І як генеральний директор він не отримував заробітну плату", - сказав  Філімонов.

Він також підтвердив, що в травні поточного року рада орендарів розгляне питання "про голову ради організації орендарів".

"Оскільки голова ради обирається на раді уповноважених, у травні будуть проведені збори уповноважених організації орендарів, на яких буде розглянуто питання про голову ради організації орендарів. Тому що це вирішується на таких зборах", - сказав Філімонов.

Він також підтвердив, що на засіданні ради орендарів минулого тижня в Донецьку  Звяіильський був присутній особисто, повідомляє Острів.

Зараз ви читаєте новину «Звягільський більше не гендиректор шахти ім. Засядька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі