неділя, 28 жовтня 2012 20:58

"Удар" співпрацюватиме з опозицією та "Свободою" у Верховній Раді

"Удар" співпрацюватиме з опозицією та "Свободою" у Верховній Раді
Фото: podrobnosti.ua

В "Ударі" припускають що кілька відсотків голосів у них вкрали.

"Різниця у 3% за різними опитуваннями, ми не виключаємо, що це маніпулятивна технологія. У нас будуть пробувати вкрасти ці голоси. Зараз найважливіше - це захистити результат. Я не думаю, що наші голоси кудись пропали", — зазначив керівник виборчого штабу партії "Удар" Віталій Ковальчук.

Ковальчук також зазначив, що "Удар" співпрацюватиме з опозицією у Раді.

"Ми готові запропонувати нашим колегам по опозиції план спільних дій. Ми розраховуємо на те, що у нас буде плідна робота."

Ковальчук додав, що більше за все у цій виборчій кампанії "Удар" розчарував її бруд.

"Розчарував той бруд, який ми чули. Це - неприкрита брехня і підкилимна боротьба. Не для кого не таємниця, що ця виборча кампанія не була прозорою і нас використовували у різні способи. Останні два тижні нас поливали брудом фактично всі політсили", - зазначив він.

Однак Ковальчук наголосив, що, як для першої виборчої кампанії, у "Удару" - хороший результат. Також він розповів про численні порушення: це "каруселі", підкуп виборців та списки-"невидимки".

"До 1 млн виборців скористувалися правом голосувати вдома. Кількість хворих, які були зареєстровані у лікарнях, у 5 разів перевищувала кількість, яку вони могли вмістити."

Ковальчук також наголосив, що "Удар" співпрацюватиме із "Свободою", намагаючись забути всі негативи виборчої кампанії.

 

Зараз ви читаєте новину «"Удар" співпрацюватиме з опозицією та "Свободою" у Верховній Раді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі