четвер, 03 жовтня 2013 09:59

У Сімферополі невідомі зірвали показ фільму про Pussy Riot

У Сімферополі невідомі зірвали показ фільму про Pussy Riot
Фото: news.21.by

Група невідомих зловмисників у масках зірвала в середу ввечері показ фільму "Показовий процес: історія Pussy Riot". Фільм показували у сімферопольському арт-центрі "Карман".

Про це повідомили кримські громадські активісти Олексій Арунян та Олександра Дворецька на своїх сторінках у соціальних мережах.

За словами Аруняна, на початку показу кілька невідомих спортивної статури увірвалися в арт-центр і почали бити присутніх. Організаторам вдалося зачинити двері до глядацької зали. Нападники намагалися їх виламати, але це їм не вдалося. Арунян повідомив, що зловмисники змогли кинути до зали димову шашку і побили двох волонтерів, які опинилися поза залою. Також постраждали два глядачі, які йшли на показ фільму.

Документальний фільм "Показовий процес: історія Pussy Riot" режисерів Майка Лернера і Максима Поздоровкіна розповідає про участниць російської феміністської панк-групи Pussy Riot, які стали відомі після скандального виступу в храмі Христа Спасителя і зараз перебувають в ув'язненні.

У червні в арт-центрі "Карман" невідомі намагалися зірвати показ кіноальманаху "Відкритий доступ", кинувши до глядацької зали димову шашку.

Зараз ви читаєте новину «У Сімферополі невідомі зірвали показ фільму про Pussy Riot ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі