вівторок, 23 серпня 2011 16:47

У Севастополі "Батьківщині" заборонили відзначати День незалежності

У Севастополі "Батьківщині" заборонили відзначати День незалежності

Окружний адміністративний суд міста Севастополя заборонив партії "Батьківщина" провести урочистий мітинг та покласти квіти до пам'ятника Тарасу Шевченку в День незалежності України, повідомляє прес-служба Севастопольської міської організації партії "Батьківщини".

У повідомленні наголошується, що з відповідним позовом до суду звернулася Гагарінська районна адміністрація.

Перший заступник голови севастопольської "Батьківщини" Микола Іванюк заявив, що це рішення суду "викликає подив і обурення".

"З такою політикою нинішньої влади наша держава все далі й далі відходить від демократичних цінностей і ставить під сумнів інтеграцію України в європейське співтовариство", - зазначив Іванюк.

У повідомленні також говориться, що тижнем раніше, севастопольської "Батьківщині" вже намагалися заборонити встановлювати намети і роздавати партійну газету "Севастопольський бриз" у центрі міста - на площах Нахімова та Лазарєва, а також проводити акції протесту проти політичних репресій - на підтримку лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «У Севастополі "Батьківщині" заборонили відзначати День незалежності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі