середа, 25 квітня 2012 13:03

У парламентській кампанії 2012 року візьмуть участь багато міських голів, - експерт

У парламентській кампанії 2012 року візьмуть участь багато міських голів, - експерт
Балотування мерів підвищить конфліктність кампанії. Фото: ru.tsn.ua

Багато міських голів будуть пробувати свої сили у виборчій кампанії до парламенту.

Про це на прес-конференції на тему "Перші підсумки суспільного спостереження за виборами-фальстарт кандидатів" заявив аналітик громадянської мережі ОПОРА Михайло Шелеп.

"У Харкові за участю міського голови Геннадія Кернеса відбуваються зустрічі з потенційними кандидатами у народні депутаті, під час яких людей агітують голосувати за них", - зауважив експерт.

За даними ОПОРИ, значний інтерес викликають заяви щодо перспектив висування у мажоритарних округах чинних міських голів обласних центрів та голів місцевих рад. Міські голови Володимир Сальдо (Херсон), Віктор Анушкевичус (Івано-Франківськ), Сергій Одарич (Черкаси), Володимир Дебой (Житомир), ймовірно виставлятимуть свої кандидатури.

"Є публічні підстави прогнозувати участь у мажоритарних виборах голів Закарпатської, Тернопільскої, Івано-Франковської обласних рад- Івана Балоги, Олексія Кайди. Олександра Сича", - сказав Шелеп.

За даними ОПОРИ , не виключається участь у виборах голови Волинської облдержадміністрації Бориса Клімчука, планують висувати свої кандидатури заступники голів Миколаївської та Закарпатської облдержадміністрації Віталій Травянко та Іван Бушко. Експерти зазначають, що балотування місцевих посадовців потенційно сприятиме підвищенню конфліктності передвиборчої кампанії.

Зараз ви читаєте новину «У парламентській кампанії 2012 року візьмуть участь багато міських голів, - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі