четвер, 22 квітня 2010 11:25

Тимошенко зла через низький зріст - Видрін

 

Протягом квітня президент України Віктор Янукович кілька разів зустрічався з президентом Росії Дмитром Медведєвим. На Пасху 5 квітня в Москві, на саміті з питань ядерної безпеки у Вашингтоні 13 квітня, під час церемонії прощання із загиблим в авіакатастрофі президентом Лехом Качинським у Польщі 18 квітня. Крім того, президенти України і Росії 21 квітня у Харкові обговорили ціну на газ для України та оренду Чорноморського флоту в Севастополі для Росії.

Янукович майже на 30 см вищий за Медведєва. Досі жоден український президент не мав такої переваги у зрості над російським колегою.

Про те, яке значення для політика має його зріст, журнал "Країна" запитав у високого і невисокого українських політтехнологів.

ВИСОКИЙ

Дмитро Видрін, 60 років. 186 см.

- У тоталітарних режимах, як правило, лідерами ставали невисокі особи. Наполеон, Кім Ір Сен, Мао Цзедун, Уго Чавес, Хрущов, Сталін, Гітлер. У такій країні успіх лідера залежить від його бажання подолати власний комплекс і від його прагнення самоствердитись, компенсувати свій недолік у іншій сфері. Звідси зла енергетика, величезна працездатність. Це стосується як чоловіків, так і жінок. Якби Юлія Тимошенко була зростом не 150, а 172 сантиметри, і параметри 90-60-90, то вона не працювала б по 20 годин на добу.

У демократичних країнах більшого успіху досягають високі політики. Як правило люди більше симпатизують високим статним чоловікам і високим струнким жінкам.

НЕВИСОКИЙ

Сергій Гайдай, 44 роки. 170 см.

- На кар"єру зріст ніяк не впливає. Ми ж не говоримо про моделей, які виходять на подіум, де їхнє головне завдання демонструвати одяг. Там, якщо дівчина менша за 172, то вона вибивається із загального ряду. В політиці зріст до діяльності ніякого відношення не має.

Це проблема лише для тих, у кого окрім зросту більше нічого немає. Якщо людина успішна, вміє говорити, має шарм, проблеми зросту немає.

Увесь текст читайте у журналі "Країна" від 23 квітня

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко зла через низький зріст - Видрін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

61

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі