пʼятниця, 08 травня 2009 16:48

Тимошенко привітала ветеранів з Днем Перемоги

Тимошенко привітала ветеранів з Днем Перемоги
Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко привітала ветеранів Другої світової війни з Днем Перемоги.

"64 роки відділяє нас від того легендарного травня 45-го. І я знаю, що сьогодні найбільше турбує вас, дорогі мої ветерани війни. Вас турбує та боляче ранить тривога, що подвиг мільйонів героїв, які захистили планету від фашизму потроху забувається, що честь та слава Великої Перемоги затьмарює щоденна дрібна суєта, а іноді й невдячність. Це категорично не так!", - йдеться у вітанні.

"Я точно знаю, я впевнена, що і через сто, і через двісті років нащадки знатимуть та пам"ятатимуть вас з теплом, вдячністю і шаною. Так само, як і сьогодні, замиратимуть серця і схилятимуться голови ваших дітей, онуків та правнуків перед вашим щорічним переможним маршем", - зазначила прем"єр.

"Бажаю вам здоров"я, родинного тепла, турботи та добра. Я низько вклоняюся вам – солдатам найжорсткішої в історії людства війни, справжнім героям. Подвиг ваш на віки безсмертний!", - сказано у вітанні.

У свою чергу, своє вітання надіслав спікер парламенту Володимир Литвин, повідомляє його прес-служба.

"Своєю роллю і доблестю в боротьбі з фашизмом, своїм внеском у його розгром Україна заявила про себе як про націю могутнього потенціалу та широких перспектив, гідну визнання і поваги міжнародного співтовариства", - йдеться у вітанні.

"Найголовніший виклик сучасності полягає для нашої держави та суспільства у тому, щоб зберегти це найцінніше надбання, покласти край його марнуванню, що йде від суперечливої, непослідовної та несамостійної політики і декларативних, малозмістовних гасел", - вважає спікер.

Литвин наголосив, що "перемога забезпечена, окрім солдатської доблесті, мистецтва полководців і досконалості зброї, згуртованістю народу, що виступив проти чужоземної навали і встояв перед нею".

"Усвідомлення цього має зближувати, єднати населення та регіони нашої країни і слугувати важливим, якщо не вирішальним, чинником подолання масштабної і руйнівної економічної кризи", - вважає він.

"Щиро, від усього серця зичу ветеранам здоров"я, благополуччя і ще довгих сонячних літ. Нехай зливаються у вашій пам"яті травень 1945-го з барвами сьогодення і зігрівають вас тепло, увага і турбота всього народу", сказано у вітанні.

Також вітання надіслав лідер Партії регіонів Віктор Янукович, повідомляє прес-служба партії.

"Сьогодні ми віддаємо данину пам"яті та нескінченної шани тим, хто захистив в боях Батьківщину від фашистської чуми, тим, хто віддавав всі сили, самовіддано працюючи в тилу для фронту та перемоги, тим, хто підняв з повоєнних руїн країну", - сказано у вітанні.

"Партія регіонів завжди стояла і стоятиме на варті інтересів ветеранів. І наш священний синівський обов"язок – зробити все, щоб ваше життя було гідним вашого подвигу. У цей святковий день бажаю усім добра і щастя, здоров"я, довголіття та мирного неба!", - наголосив лідер регіоналів, передає Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко привітала ветеранів з Днем Перемоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі