четвер, 22 жовтня 2009 12:41

Тимошенко дала 15 мільйонів на дитяче Євробачення

Тимошенко дала 15 мільйонів на дитяче Євробачення
Уряд виділив 15 мільйонів гривень із стабілізаційного фонду на фінансування заходів по підготовці дитячого пісенного конкурсу Євробачення-2009, яке відбудеться 21 листопада. Про це повідомив журналістам віце-прем"єр-міністр України Іван Васюник на спільній прес-конференції.

"Ми сьогодні на засіданні Кабінету Міністрів практично зняли всі формальні перепони. А такі ще залишалися, бо на превеликий жаль, Комітет з питань фінансів і банківської діяльності Верховної Ради не дав дозволу на перерозподіл коштів і спрямування їх на цілі дитячого Євробачення. Уряд України сьогодні прийняв рішення, яким практично зняті всі останні перепони. І можемо бути спокійні – все, що стосується державного бюджету буде профінансовано вчасно і в повній мірі", сказав Васюник.

За його словами, для України велика честь приймати у себе цей дитячий пісенний конкурс.

"Не дивлячись на те, що можливо, не така давня історія дитячого Євробачення, як у дорослого, але цей конкурс не менш престижний. Ми переконані, що успіх його проведення в Україні додасть і до його іміджу, і до рейтингу", наголосив гуманітарний віце-прем"єр.

Васюник зазначив, що раніше через кризу лунали ідеї відмовитися від проведення конкурсу, але Україна вийшла на фінішну пряму, і забезпечила належну підготовку.

Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко дала 15 мільйонів на дитяче Євробачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі