четвер, 10 лютого 2022 09:44

"Терпи, моя красавица": в адміністрації Байдена різко відреагували на слова Путіна

"Терпи, моя красавица": в адміністрації Байдена різко відреагували на слова Путіна
США неодноразово висловлювали занепокоєння войовничими заявами представників російської влади. Фото: pixabay.com

У Білому домі прокоментували слова президента Росії Володимира Путіна "терпи, моя красавица", адресовані Україні в контексті виконання Мінських угод.

Жарт про зґвалтування не викликає захоплення в уряду Сполучених Штатів Америки, заявила речниця Білого дому Джен Псакі на брифінгу 9 лютого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Провальний візит Макрона в Москву й некрофілія Путіна – що пише світова преса

"Будь-який жарт про зґвалтування обурить абсолютно всіх в адміністрації президента США Джо Байдена незалежно від того, чи виходить він із вуст американського або іноземного чиновника. Ми ніколи не стримували занепокоєння щодо неправдивості деяких заяв президента Путіна й представників керівництва РФ. А також щодо їхньої войовничої риторики", - зазначила вона.

Водночас Псакі не уточнила, чи зв'язувався Вашингтон щодо цього з Кремлем.

Президент Володимир Зеленський також прокоментував слова очільника Кремля Путіна "терпи, моя красавица". Їх президент Росії нібито вжив у контексті України, коментуючи Мінські угоди. Фразу Путіна багато російськомовних громадян сприйняли як "жарт про зґвалтування".

Зараз ви читаєте новину «"Терпи, моя красавица": в адміністрації Байдена різко відреагували на слова Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі