вівторок, 05 червня 2012 05:23

Суддя Брейвіка грав у карти під час засідання суду

Одного з п'яти суддів, які ведуть процес над норвезьким терористом Андерсом Брейвіком, викрили в грі в пасьянс під час засідання суду. Про це 4 червня повідомляє Agence France-Presse.

Фотографія судді Ернста Хеннінга Ейлсена, розкладає пасьянс на своєму ноутбуці, була опублікована норвезьким виданням Verdens Gang. Як зазначалося, у той час як Ейлсен грав у карти, перед судом виступав один зі свідків.

 

Автор: Фото: NRK
 

Офіційний представник суду, коментуючи подію, заявила, що "судді завжди уважно слухають виступаючих в суді" і що "існують різні способи для фіксації уваги", додавши, що Ейлсен не став заперечувати факту своєї гри в карти.

Нагадаємо, судовий процес над Андерсом Брейвіком розпочався 16 квітня 2012 року. У випадку, якщо терорист буде визнаний осудним, йому буде загрожувати до 21 років позбавлення волі, в іншому випадку його відправлять на лікування в психіатричну клініку на невизначений термін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Щоб Брейвіку було не нудно сидіти, для нього наймуть спеціальних "співкамерників"

22 липня 2011 Брейвік підірвав бомбу біля будівлі уряду в Осло, після чого поїхав на острів Утой, де розстріляв молодіжний табір, а потім без опору здався поліції. В цілому жертвами терориста стали 77 осіб. Сам Брейвік заявляв, що своїми діями хотів привернути увагу до надмірної, на його думку, ісламізації Європи.

Зараз ви читаєте новину «Суддя Брейвіка грав у карти під час засідання суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі