четвер, 08 червня 2017 14:08

Суд не дозволив стягнути у бюджет 100 млн грн застави Насірова

Суд не дозволив стягнути у бюджет 100 млн грн застави Насірова
Солом'янський районний суд Києва відмовив у зарахуванні до держбюджету 100 млн грн застави за відстороненого голову ДФС Романа Насірова. Фото: УНІАН

Солом'янський районний суд Києва відмовив у зарахуванні до держбюджету 100 млн грн застави за відстороненого голову ДФС Романа Насірова.

Таке рішення оголосила суддя Світлана Кушнір, повідомляє УНІАН.

"У задоволенні клопотання відмовити", - йдеться у резолютивній частині рішення суду.

Також суддя додала, що рішення є остаточним і не може бути оскаржене.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Готова сісти в СІЗО" - дружина Насірова звернулася до Порошенка

Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура ініціювали стягнення застави Романа Насірова на користь держави через невиконання ним умов запобіжного заходу.

Прокуратура стверджувала, що Насіров порушив умови запобіжного заходу, не здавши два свої паспорти – паспорт громадянина України для виїзду за кордон та паспорт громадянина Великої Британії.

Слідство вважає, що Насіров упродовж ‎попередніх двох років в інтересах народного депутата Олександра Онищенка прийняв низку незаконних рішень про розстрочення податкового боргу.

100 млн грн внесли дружина Катерина й тесть Олександр Глімбовські. 16 березня Насіров вийшов зі слідчого ізолятора з електронним браслетом.

Зараз ви читаєте новину «Суд не дозволив стягнути у бюджет 100 млн грн застави Насірова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі