четвер, 31 серпня 2023 21:58

Спецтема: Війна Росії проти України

"Стуліть пельку" – Кулеба гнівно відповів на закиди про "повільний" контрнаступ

"Стуліть пельку" – Кулеба гнівно відповів на закиди про "повільний" контрнаступ
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба сказав чітко і прямо. Фото: East News

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба порадив "стулити пельку" тим, хто говорить про нібито повільні темпи українського контрнаступу.

Про це Кулеба сказав перед неформальною зустріччю очільників МЗС держав Європейського Союзу в іспанському Толедо, повідомила "Європейська правда".

"Критикувати повільні темпи контрнаступу – це все одно, що плювати в обличчя українському солдату, який щодня жертвує своїм життям, просуваючись вперед і звільняючи один кілометр української землі за іншим", – сказав міністр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Данілов відповів на "повільний контрнаступ" сімома аргументами

"Я б радив усім критикам стулити пельку. Приїжджайте в Україну і спробуйте самі звільнити один квадратний сантиметр", – заявив Кулеба.

Сили оборони України ведуть наступальні дії на Бахмутському і південних напрямках, сказала заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

З початку повномасштабної російської агресії Сили оборони звільнили від окупантів понад 40 тис. кв. км. території. Це більше, ніж територія Молдови і трохи менше, ніж два Ізраїля, повідомив СтратКом ЗСУ.

Зараз ви читаєте новину «"Стуліть пельку" – Кулеба гнівно відповів на закиди про "повільний" контрнаступ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі