понеділок, 11 червня 2012 16:09

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Спостерігачі Європарламенту зустрілись із родичами Тимошенко

Спостерігачі Європарламенту зустрілись із родичами Тимошенко
До Києва прибули Кокс та Кваснєвський. Фото: securitylab.ru

Делегація спостерігачів Європейського парламенту за судовими процесами проти екс-прем'єр міністра Юлії Тимошенко вже прибула до Києва і зустрічається з сім'єю та представниками захисту Тимошенко.

Зустріч екс-президента Європарламенту Пета Кокса та екс-президента Польщі Олександра Кваснєвського з сім'єю і прихильниками Тимошенко проходить у представництві ЄС. На зустрічі присутні також депутати "Батьківщини".

Планується, що Кокс і Кваснєвський також зустрінуться з президентом Віктором Януковичем і прем'єр-міністром Миколою Азаровим.

Домовленість про відправлення до України спостерігачів від ЄП за судовими процесами над Тимошенко була досягнута раніше під час візиту в Брюссель українського прем'єра Азарова.

11 жовтня 2011 року Печерський районний суд Києва засудив Юлію Тимошенко до 7 років позбавлення волі за перевищення повноважень під час підписання газових контрактів з Росією в 2009-му році. Вона відбуває покарання у Качанівській виправній колонії в Харкові з кінця грудня 2011 року.

Зараз ви читаєте новину «Спостерігачі Європарламенту зустрілись із родичами Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі