вівторок, 27 грудня 2022 22:59

Спецтема: Війна Росії проти України

Ситуація в Кремінній: Гайдай розповів, чи взято місто українськими військами

Ситуація в Кремінній: Гайдай розповів, чи взято місто українськими військами
Несмотря на трудности, ВСУ медленно идут к Кременной. Фото: informator.ua

Попри повідомлення про те, що Збройні Сили України нібито зайшли в Кремінну насправді на жаль, місто все ще залишається під тимчасовою окупацією російських терористів.

Зараз біля Кремінної та Сватового йдуть важкі бої з ворогом, розповів голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай в ефірі "Радіо Свобода".

"Була така інформація, що навіть місто Кремінна звільнено, і наші війська туди зайшли. Всі, хто не спілкується з нашими військовими, відразу в ура-патріотичній формі розніс цю інформацію скрізь" - нагадав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ зірвали плани окупантів щодо контрнаступу на Луганщині

Гайдай зазначив, що ця інформація не є правдивою. Просування ЗСУ йде, але дуже важко, оскільки окупанти мали час замінувати на цьому напрямку все, що тільки можна, у них там велика кількість техніки та м'яса. Проте, можна говорити про те, що українські війська потроху відбивають українську землю.

Згідно з даними на ранок 27 грудня від американського Інституту вивчення війни (ISW), Збройні Сили України продовжують просуватися в районі Сватове – Кремінна в Луганській області в ході контрнаступу.

Ситуація в районі Кремінної та Сватового в Луганській області залишається складною. Там тривають важкі бої.

Зараз ви читаєте новину «Ситуація в Кремінній: Гайдай розповів, чи взято місто українськими військами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі