понеділок, 07 листопада 2011 12:31

Симоненко мітингувальникам: "Ми, робочі, маємо об'єднатися"

Симоненко мітингувальникам: "Ми, робочі, маємо об'єднатися"

У центрі Києва проходить мітинг Комуністичної партії України. На Майдані Незалежності зведено сцену, на якій висять плакати "Заводам — работу", "Людям — зарплату", "Капіталізм — удавка для народа".

Комуністи оголосили про проведення всеукраїнської акції протесту із захисту соціально-економічних і політичних прав, закликали не допустити фашизації суспільства. Присутні тримають прапори комуністичної партії, портрети Сталіна і Леніна, а також Олександра Лукашенка. На ньому написано "Сябри! Вам повезло с президентом. Берегите Беларусь от $ оппозиции и агрессоров НАТО".

Під час ходи від Бессарабської площі до Майдану Незалежності співробітники міліції та "Беркуту" затримали одного з учасників акції в накидці комуністичної партії. За що затримали і яка його подальша доля невідомо.

На сцені перед мітингувальниками виступив Петро Симоненко: "Впевнений, що трудовий народ поверне собі владу. Ми, робочі, маємо об'єднатися у боротьбі за наші права. Прийшов час діяти, розмови потрібно залишити в минулому".

Учасники мітингу упевнені в тому, що за радянських часів людина була захищеною, могла вільно отримати освіту і роботу.

"Влаштуватися можна було на будь-яку роботу. Хто хотів, той працював. Хто не хотів, того примушували. А зараз 80% молоді не може влаштуватися на роботу. А якщо влаштовується, то там їм платять так, що вистачає тільки на сємки", - сказав один з мітингувальників 64-річний Валерій Петров з Умані. Звідти їх приїхало 47 людей.

Учасники мітингу передадуть до Верховної Ради резолюцію мітингу і покрокову програму реформації суспільства.

Зараз ви читаєте новину «Симоненко мітингувальникам: "Ми, робочі, маємо об'єднатися"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

140

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі