неділя, 28 серпня 2011 13:27

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Російського журналіста зняли з рейсу через документи "газової справи" Тимошенко - ЗМІ

Російського журналіста зняли з рейсу через документи "газової справи" Тимошенко - ЗМІ

Причиною зняття російського журналіста видання "The Monitoring News" з рейсу Сімферополь-Москва могло стати перевезення ним документів "газової справи" екс-прем'єра України Юлії Тимошенко. Як передає BBC, за версією російських видань, журналіст не був п'яним, як стверджують кримські правоохоронці.

За даними російських медіа, ці папери стосувалися "певних важливих аспектів українсько-російського газового контракту 2009 року", які Тимошенко підписала з російським прем'єром Володимиром Путіним. У документах нібито пояснюються причини підписання газових домовленостей, які справжня діюча влада називає невигідними для України.

"Не виключено, що ці документи можуть бути використані в подальшому при висуванні додаткових звинувачень проти Юлії Тимошенко", - пишуть ЗМІ.

Коментуючи цю інформацію, представник кримської міліції Ольга Кондрашова, сказала, що не може ні підтвердити, ні спростувати цю інформацію.

"Я не володію інформацією про це. Колеги також не повідомляли мені ні про які документи. Його з рейсу знімали представники авіакомпанії. Цей чоловік був п'яний і тому його зняли з рейсу", - сказала вона.

Представники газети "The Monitoring News", в якій працює затриманий, також інцидент не коментують. На сайті газети немає ніяких повідомлень про це.

Нагадаємо, за даними ГУ МВС України в Криму, 26 серпня у сімферопольському аеропорту з рейсу Сімферополь-Москва був знятий російський журналіст, який знаходився в стані сильного алкогольного сп'яніння.

Зараз ви читаєте новину «Російського журналіста зняли з рейсу через документи "газової справи" Тимошенко - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі