субота, 13 липня 2024 02:48

РФ може напасти на Німеччину в 2029 році - Bild

РФ може напасти на Німеччину в 2029 році - Bild
Німеччина готується до війни з РФ. Фото: DW

Німеччина активно готується до можливої війни з Росією.

До 2029 року для РФ складуться оптимальні умови, щоб розв'язати війну з НАТО, повідомляє Bild з посиланням на заяву генерального інспектора збройних сил ФРН Карстена Бройєра.

Через п'ять-вісім років у Росії буде близько 1,5 млн солдатів - приблизно вдвічі більше за чисельність військ, задіяних в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захищайте(ся)! Чому ювілейний саміт НАТО не став проривним

"Ви повинні поставити у своєму щоденнику позначку про 2029 рік! До цього часу належить виконати ще багато роботи, ми теж повинні бути готові", - сказав Бройєр, виступаючи у військовому училищі.

Уряд уже розробив Оперативний план Німеччина (OPLAN DEU) - документ, який описує, як має бути вибудувана військова архітектура ФРН до початку можливого військового конфлікту. Головне завдання Німеччини - забезпечити розгортання і постачання паливом, продовольством і медикаментами сил НАТО, повідомив Bild.

Повірити у миротворчі наміри російського диктатора Володимира Путіна, який нещодавно висунув ультиматум Україні, може лише людина, повністю осліплена російською пропагандою,заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц під час виступу у Бундестазі.

Він підкреслив, що Путін прагне продовження війни. Водночас, на думку канцлера, російський диктатор не зможе підкорити Україну на полі бою.

Зараз ви читаєте новину «РФ може напасти на Німеччину в 2029 році - Bild». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі