середа, 31 липня 2024 13:48

Спецтема: Війна Росії проти України

Зеленський відреагував на масштабну атаку росіян по Україні
10

89 дронів було збито Силами оборони за минулу ніч.

Це 100% із тих, що були застосовані російськими терористами під час цієї атаки, заявив 31 липня президент Володимир Зеленський.

"І це важливий результат. Українці можуть повністю захистити своє небо від російських ударів, коли мають для цього достатнє забезпечення. Така ж ефективність захисту потрібна й від російських ракет, і від бойової авіації окупанта. І це можливо забезпечити. Необхідні достатньо сміливі рішення партнерів - достатньо систем ППО, достатньо далекобійності. А українці зроблять усе правильно та влучно", - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти здійснили наймасованішу за рік атаку Києва

89 дронів збито за минулу ніч
Фото: https://t.me/V_Zelenskiy_official
89 дронів збито за минулу ніч
89 дронів збито за минулу ніч
89 дронів збито за минулу ніч
89 дронів збито за минулу ніч

У ніч проти 31 липня ворог атакував Україну керованою авіаційною ракетою Х-59 із повітряного простору окупованої Херсонщини та 89-ма ударними БпЛА типу Shahed із районів Єйськ, Сеща, Курськ, Приморсько-Ахтарськ. Основний напрямок удару - Київщина, повідомив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський відреагував на масштабну атаку росіян по Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі