понеділок, 09 вересня 2024 18:55

Тиждень перед місячним затемненням: яким трьом знакам все вдаватиметься з першого разу

Тиждень перед місячним затемненням: яким трьом знакам все вдаватиметься з першого разу
Це тиждень перед місячним затемненням, яке відбудеться 18 вересня. Фото: pixabay.com

9-15 вересня з усім вдасться справитися, якщо гарно висипатиметеся і з гарним настроєм братиметеся до справ.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це тиждень прориву і високих результатів, - говорить астрологиня. – Докопуйтеся до правди. Не давайте себе обманути. Багато чого стане відомо. Для багатьох це буде травматично. Не бійтеся ставити перед собою високі цілі. Все вдаватиметься, якщо зумієте відмежувати цілі від страху та невпевненості у власних діях. Це тиждень перед місячним затемненням, яке відбудеться 18 вересня. Від роботи відволікатимуть усі навколо. Через це встигатимете менше, ніж планували. Налагодяться справи Стрільців, Дів і Скорпіонів. Цим трьом знакам все вдаватиметься з першого разу. Любитимете весь світ і він відповідатиме взаємністю".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Не намагайтеся причарувати людину, у яку закохалися. Вона навряд чи розгледить зараз усі найкращі риси вашого характеру. Не чекайте кращого моменту, аби зав'язати з випивкою та азартними іграми. Цим врятуєте себе від неприємностей.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Найкраще справлятиметеся з роботою вранці. Звільніть вечір для приємної розмови з друзями. Почитайте улюблену книгу. Насолодіться домашньою атмосферою.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Цього тижня люди розкриватимуть таємниці. Усе таємне стане явним. Краще зізнайтеся про все вчасно і спокійно рухайтеся вперед. Не слід стригти волосся й експериментувати із зовнішністю. Займіться своєю фігурою.

Рак (22 червня - 22 липня)

Гарний час для початку нового курсу навчання. Особливо коли йдеться про поглиблення знань. Підвищується плодючість організму. Можна планувати поповнення в родині.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Початок будівництва краще відкласти. Справа затягнеться й коштуватиме надто дорого. Не перевантажуйте шлунок. Швидко набиратимуться зайві кілограми. Пийте воду. Налягайте на кавуни.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Згадайте про людей, завдяки яким ви стали тим, ким є. Цінуйте їхні поради. Довірте їм свої таємниці. Прислухайтеся до підказок долі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пан або пропав: у життя цих чотирьох знаків прийде справжній успіх

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Не намагайтеся обхитрити долю. Усе складеться на вашу користь. Стукайте - і вам відчинять. Бажайте - і мрії здійсняться. Усе, що раніше затримувалося, надійде. Вкладайте гроші у власну справу.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Займайтеся тим, що любите. Не варто чинити наперекір долі. Зустрічатимете тих, хто змінить ваше життя на краще. Приглядайтеся до свого оточення.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Здаватиметься, що хтось постійно ставить палиці у колеса. Не шукайте винуватця. У середу як на світ народитеся. Не кепкуйте з людей, яких любите. Вони погано розумітимуть жарти та ображатимуться.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Не ходіть за покупками з великою сумою грошей. У дім завітає людина, яка стане вашим супутником на решту життя. Оминайте службових романів. Ризикуєте потрапити у любовний трикутник.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Щаститиме на кожному кроці. Життя готує багато сюрпризів. На роботі потішать преміальні, на вулиці натрапите на цінні знахідки. Постарайтеся знайти власника. Людина буде вдячна за повернену річ.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Першим буде той, хто знає ціну грошам і готовий пожертвувати відпочинком заради своєї мети. Хто довго вагатиметься, прогавить усе.

Астрологиня дала фінансовий прогноз на вересень і назвала знаки, які притягуватимуть до себе гроші та успіх.

Зараз ви читаєте новину «Тиждень перед місячним затемненням: яким трьом знакам все вдаватиметься з першого разу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі