неділя, 01 вересня 2024 14:00

Кому світить нова робота, високі заробітки та кар'єрний ріст - фінансовий гороскоп на вересень

Кому світить нова робота, високі заробітки та кар'єрний ріст - фінансовий гороскоп на вересень
Не поспішайте з вибором. Добре обдумуйте, яку посаду хочете отримати. Фото: pixabay.com

У вересні вдаватиметься абсолютно все. Щодня надходитимуть нові пропозиції. Кращого моменту годі чекати.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Багато спокусливих пропозицій щодо майбутніх заробітків отримаєте на початку місяця, - говорить астрологиня. - Не поспішайте з вибором. Добре обдумуйте, яку посаду хочете отримати. У магазині розраховуйтеся карткою. Продавці неправильно даватимуть решту. Зумієте покращити житлові умови. Цього місяця вдасться придбати нерухомість своєї мрії. Нова робота чекає на Риб та Тельців. Високі заробітки світять Стрільцям і Водоліям. Кар'єрний ріст вересень обіцяє Козорогам та Скорпіонам".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Це найкращий період, аби визначитися, чим займатися далі. Прислухайтеся до бажань, розкривайте у собі нові уміння.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Заробітки надійдуть вчасно, але не поспішайте витрачати їх на дрібниці. Відчуєте себе господарем ситуації. Мало що зараз нашкодить втіленню ваших планів.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Викладіть зарплату із гаманця перед тим, як зберетеся у магазин. З великими сумами шастати між полицями небезпечно. Накупите непотребу.

Рак (22 червня - 22 липня)

Почуваєтеся піднесено. Вдаватиметься робота, на яку бракувало сили. Лише мудра фінансова політика допоможе вийти зі скрутного становища.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Маєте шанс добитися неймовірних висот у бізнесі, але за умови, що не братимете кредитів і не погоджуватиметеся на співпрацю з малознайомими людьми.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Оновіть простір навколо. Час наводити лад у домі. Це найбільш вдалий період для ремонту. Вдасться зі смаком підібрати шпалери та меблі, найняти спритних і талановитих майстрів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як підготувати себе до перших осінніх холодів: п'ять цінних порад

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Той, хто займався неулюбленою справою, наважиться на звільнення і зітхне з полегшенням. Вдасться знайти гарно оплачувальну посаду. Придбані цього місяця речі радуватимуть багато років.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Повернуть зарплату, яку затримали влітку. Не заздріть чужим перемогам. Придивіться, чого і в який спосіб досягають успішні знайомі. Це вдалий час для самовдосконалення. Записуйтеся на курси.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Якщо хочете чогось досягти, доведеться прокидатися раніше і працювати удвічі більше. Цінуйте те, що маєте. Здавайте у ремонт техніку та купуйте нерухомість. Придбана квартира принесе господарям затишок.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

З вас вийде хороший психолог. Бачитимете, хто чим дихає. Розпочинається період розквіту. Гроші йтимуть до кишені. Вдалою буде покупка авто.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Гарні плоди принесе налагоджений бізнес. Щасливчиками себе відчують ті, хто любить планувати. Час збирати урожай. Колеги цінуватимуть за яскраві ідеї. Зумієте заробити там, де іншим непідсилу.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Маєте вдосталь часу, енергії і натхнення, аби досягти успіху. Доведеться сперечатися і переконувати колег. Завдяки цьому налагодите здорову атмосферу у колективі. Заробітки порадують.

Вдасться відшукати вихід з проблем, які гальмували вашу активність влітку. Астрологиня назвала чотири знаки, які притягуватимуть до себе гроші та успіх.

Зараз ви читаєте новину «Кому світить нова робота, високі заробітки та кар'єрний ріст - фінансовий гороскоп на вересень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі