вівторок, 17 вересня 2024 09:10

На сьомому небі від щастя: астрологиня назвала найщасливіші знаки

На сьомому небі від щастя: астрологиня назвала найщасливіші знаки
Найщасливішими цього дня будуть Леви, Діви і Скорпіони. Фото: pixabay.com

17 вересня чим більше встигнете вранці, тим краще підуть справи у другій половині дня. Щаститиме у дрібницях.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Доба напередодні місячного затемнення, - говорить астрологиня. - Незабаром повня. Несприятливий для більшості справ день. Не бажано виявляти ініціатив. Вони здебільшого матимуть руйнівні наслідки. Заповнюйте день звичайними справами. Шукайте привід для позитивного настрою. Більше спілкуйтеся з приємними людьми. Чергуйте розумову працю з фізичною. Несприятливий час для пошуку своєї пари. Цього дня краще розривати небажані стосунки, ніж ініціювати нові. Не сперечайтеся з представниками старшого покоління. Пробачайте шкоду малечі. Подбайте про спокій і затишок у домі. Повикидайте мотлох. Наведіть лад у своїх речах. Не засиджуйтеся допізна за роботою. Може турбувати безсоння. Найщасливішими цього дня будуть Леви, Діви і Скорпіони. Почуватиметеся на сьомому небі від щастя".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Вдалим буде усиновлення. Прихистіть нерідну дитину і вона змінить ваше життя на краще. Особливі здібності у собі відкриють ті, хто наважиться зайнятися новим видом діяльності. Здивуєтеся, як багато ви вже вмієте і можете.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Складніше вестиметься зранку. На ваші плечі ляже частина сімейних обов'язків. Увечері перешкоди відступлять. Почуватиметеся щасливчиками.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Марно шукати нову роботу. Утримайтеся від придбання техніки для дому. Зарано знайомити коханих із батьками. Їм важко буде прийняти ваш вибір.

Рак (22 червня – 22 липня)

Підставити можуть ті, на кого раніше могли покластися. Не довіряйте свої плани нікому. Дає збої серцево-судинна система. Зверніться до кардіолога. Не варто лікувати зуби та записуватися до косметолога.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Організовуйте зустрічі. Ведіть перемовини. Намагайтеся раціонально використати кожну хвилину. Не втрачайте шансу значно просунути свої справи. Відпочити й розслабитися можна буде від середи.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Добре вестиметься тим, хто встиг заявити про себе. Тепер ваш імідж працює на вас. Похід по крамницях краще відкласти. Частіше траплятимуться браковані речі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місячне затемнення 2024: які чотири знаки здобудуть успіх та стануть по-справжньому щасливі

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Вдалим цей день буде для працьовитих і завзятих. Не соромтеся заявляти про себе. Спілкуйтеся з однодумцями. Випробуйте свої сили у конкретних справах.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Змінювати імідж не час. Спроба виявиться невдалою. Стережіться тих, хто багато обіцяє. Складно буде зрозуміти справжні мотиви поведінки знайомих та сусідів. Кожен намагатиметься обвести навколо пальця.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Змінюйте свої гастрономічні звички, щоб зменшити вагу. Результат приємно здивує. Зав'яжіть зі справами, які тягнуть на дно. Треба діяти сміливо. Розкривайте таланти і здібності.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Попрощайтеся з товаришами, які заздрять. Вони багато чого радитимуть, аби тільки нашкодити. Відкладіть купівлю авто. Порозумітися з коханими буде складно. Вони ревнуватимуть вас до роботи.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Утримайтеся від раптових рішень і спокусливих пропозицій. Брати участь в азартних іграх небезпечно. Важко буде вчасно зупинитися. Кохані намагатимуться контролювати в усьому. Це дратуватиме.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Не варто купувати ювелірні вироби, меблі і техніку. Якщо розірвете стосунки, можете надовго залишитися самотніми. Вас знайомитимуть, тягнутимуть на побачення. Але гідної кандидатури годі шукати. Підбирати окуляри краще у вихідні.

У вересні вдаватиметься абсолютно все. Щодня надходитимуть нові пропозиції. Кращого моменту годі чекати. Астрологиня назвала знаки, яким світить нова робота, високі заробітки та кар'єрний ріст.

Зараз ви читаєте новину «На сьомому небі від щастя: астрологиня назвала найщасливіші знаки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі